Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Internet: Pokrenuti posao za samo pedeset kuna

Servis je namijenjen obrtnicima, malim i srednjim tvrtkama
29. rujna 2012. u 17:51 4 komentara 173 prikaza
surfanje,kompjuter,računalo,internet
Foto: PD

Na blokiranom tržištu rada za mnoge ljude rješenje je zaposlenja u pokretanju vlastitog poslovnog projekta. Upregnuti vlastita znanja i vještine, te svoje poduzetničko umijeće iskušati na globalnom tržištu interneta jednostavna je opcija.

Dok se otvaranje vlastite tvrtke za 10 kuna očekuje uskoro, već sada je poslovanje na internetu moguće pokrenuti za 50 kuna mjesečno. FullBusiness je internet start-up koji s više od 1700 hrvatskih tvrtki i obrtnika posljednje dvije godine razvija potpuno rješenje za poslovanje.

Poslovni korisnici mogu zadovoljiti veliki dio svojih potreba u svakodnevnom poslovanju, jednostavno i brzo kreirati web stranicu uz pomoć osobnog asistenta, pokrenuti online prodaju, pružati online podršku klijentima, biti u kontaktu s drugim korisnicima i besplatno se reklamirati na internetu i FullTV poslovnoj televiziji.

Servis je namijenjen obrtnicima, malim i srednjim tvrtkama kojima je dosad suradnja s web studijima, marketinškim agencijama i pružateljima usluga online plaćanja oduzimala previše vremena i novca. Svaki posjetitelj servisa može na jednome mjestu prikupiti potpune informacije ili iskustvo o tvrtkama i obrtima, vidjeti lokacije poslovnica, pronaći proizvode i usluge, kupovati online uz popuste i grupnu kupnju, te imati direktan kontakt s prodavačem.

Javite nam se! Ostali ste bez posla ili

Javite nam se!

Ostali ste bez posla ili dugo tražite posao? Ne budite pasivni, uzmite stvar “u svoje ruke”! Prekvalificirali ste se? Hobi ste pretvorili u posao? Promijenili ste zanimanje, pokrenuli posao i prilagodili se potrebama tržišta? Ako ste pronašli recept kako pobijediti krizu i recesiju, javite nam se na besplatni telefon za čitatelje: 0800 85 85
Fax:+385 1 6300 676
e-mail: vecernji@vecernji.hr

Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
Akademski slikar i mason Jadranko Ferko naslikao je svoj autoportret u masonskoj odjeći
KAKO IZGLEDA OBRED
Sve tajne hrvatskih masona: Rituali, simbolika, zavjeti šutnje, muško bratstvo
  • larala:

    jako zanimljivi placeni oglasi za otvaranje obrta i firmi.....samo za 10, 20, 50 kn....a, nitko ne spominje državne namete od 3000,5000,7000 kn/mj koje moraš platiti radio, ne radio, imao, ne imao.....treba napuniti državnu kasu a, kako se nemre pošteno onda ... prikaži još!a cemo ljude ovakvim clancima pozivati da se uvale u dugove i izgubeono malo što imaju... jadno da jadnije nemre biti

  • igorl:

    Kog oni zavaravaju Za 50 kuna ne mogu natankat auto za otic do klijenta i platit si gablec, a kamoli jos nesto stic zaradit... Ovo su totalne debilane. Neg rijese pravnu zastitu i strpaju glavne protagoniste neplacanja poput R.Cacica u ... prikaži još! u zatvor, pa mozemo razmisljati. Siguran sam da ima tisuce ljudi sa idejom i 10-20k eura na racunu koji bi rado poceli nes radit kad bi znali da sporove i naplatu mogu rijesiti u realnom vremenu. I.

  • igorl:

    E da - o debilanama poput pausalnog poreza, clanstva u komori i sl. ne zelim ni zapocinjat raspravu... I.