Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blokiran račun

Ingra u blokadi zbog problema s gradnjom ceste u Makedoniji

igor oppenheim
arhivska fotografija
15.05.2012.
u 13:54

Makedonska Agencija državnih cesta raskinula je s Ingrom ugovor o gradnji magistralne ceste Štip – Strumica

Makedonska Agencija državnih cesta raskinula je s Ingrom ugovor o izgradnji magistralne ceste Štip – Strumica i naplatila jamstvo što je rezultiralo blokadom računa Ingre, objavili su na stranicama Zagrebačke burze iz kompanije.

Ugovor je zaključen 20. ožujka 2009. godine u vrijednosti od 50,9 milijuna kuna. Ingra je odradila i uspješno naplatila 85% ugovorenih radova, no s obzirom na to da su se u međuvremenu Ingrini lokalni podizvođači suočili s vlastitim poslovnim problemima koji su prouzročili zastoj radova, Ingra se, kako navode, našla u nezavidnom položaju te joj je time bilo onemogućeno dovršenje ugovora u cijelosti.

Poručili su i da su trenutačno u postupku rješavanja blokade sa svojom poslovnom bankom.

Komentara 2

KK
KINGS KlNG®
14:35 15.05.2012.

ovakvi mogu samo po HR zakonima i političkim izdajnicima biti \"sposobni\" nitko tko je s njima radio, nije dobro prošao !

OB
-obrisani-
14:35 15.05.2012.

Šta nije mesić prvi čovjek ingre? ko je ovaj openhajm.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije