Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

HT odbijen zbog matematičke kreativnosti, a Vip zbog procedure

Ni Hrvatski telekom niti Vipnet nisu zadovoljili uvjete natječaja za najveći pretplatnički ugovor za mobilne komunikacije u Hrvatskoj
25. veljače 2011. u 09:22 18 komentara 14 prikaza
ivica mudrinić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Ni Hrvatski telekom niti Vipnet nisu zadovoljili uvjete natječaja za najveći pretplatnički ugovor za mobilne komunikacije u Hrvatskoj, za više od 8000 pretplatnika u ministarstvima, središnjim uredima i državnim zavodima. Poslovni dnevnik neslužbeno doznaje da je HT navodno složio matematički previše kreativnu ponudu dok je Vipnet napravio proceduralne pogreške u dokumentaciji za natječaj. Podsjetimo, ponuda HT-a iznosila je 5,5, a Vipneta 14,2 milijuna kuna.

Dražen Ivanušec, predstojnik Vladina Ureda za središnju javnu nabavu, izjavio je da obje pristigle ponude nisu zadovoljile uvjete natječaja. Više o tome nije želio govoriti jer su se oba operatera žalila na tu odluku. U Državnoj komisiji za kontrolu javne nabave potvrdili su da su primili žalbe dvaju operatera.

Ovdje pročitajte izvorni tekst www.poslovni.hr

Milan Bandić
Večernji doznaje
Umro je Milan Bandić!
PET FAZA SNA
Jeste li se ikad zapitali zašto spavate više od osam sati, a nenaspavani ste?
  • -obrisani-:

    25.02.2011. u 11:22h DŠ... je napisao/la: He, he, he... ++++++++++++++++ Kaže DŠ da će i njegovi komunistički zločinci i jugoudbaši na put bez povratka ! Lijepo da si konačno shvatio da se i vama trese pod nogama.

  • -obrisani-:

    mogli bi se dovikivati....uštedjeli bi

  • Deleted user:

    Za te novce mogu izgraditi vlastitu infrastrukturu,još da pređu sa Windowsa na besplatni linux ,i eto milijuna u kasi!