Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valamar Riviera

Hrvatski hoteli ponovno dobitnici najprestižnije turističke nagrade na svijetu

Dodjela nagrada World Travel Awards
Foto: Valmar Riviera
1/4
10.06.2019.
u 11:44

U Dubrovnik ove godine odlaze dva velika priznanja: hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* šesti je put uzastopno proglašen vodećim hrvatskim poslovnim hotelom, dok je titula vodećeg hotela u Hrvatskoj pripala hotelu Valamar Collection Dubrovnik President 5*.

Hoteli najveće hrvatske turističke kompanije Valamar Riviera i ove su godine dobitnici najprestižnijih globalnih turističkih priznanja. Čak četiri Valamarova hotela u tri destinacije osvojili su najprestižniju turističku nagradu na svijetu – World Travel Awards. Svečana
dodjela i gala večera održala se u portugalskoj Madeiri gdje su predstavnici Valamara s ponosom primili nagrade.

Sedmu godinu zaredom status jednog od najboljih potvrdio je porečki hotel Valamar Riviera 4* koji je osvojio nagradu najboljeg hrvatskog boutique hotela, dok je rabački Valamar Collection Girandella Resort 4*/5* treći put zaredom dobio priznanje kao vodeći hrvatski resort.

U Dubrovnik ove godine odlaze dva velika priznanja: hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* šesti je put uzastopno proglašen vodećim hrvatskim poslovnim hotelom, dok je titula vodećeg hotela u Hrvatskoj pripala hotelu Valamar Collection Dubrovnik President 5*.

- Kada prestižnu svjetsku nagradu osvojite sedmi put zaredom, onda to zaista potvrđuje da radite dobar posao i da idete u pravom smjeru. Mi u Valamaru kontinuirano radimo na podizanju kvalitete i standarda naših usluga, jer želimo da se naši gosti osjećaju ugodno te da im pružimo raznolik sadržaj u svim našim destinacijama. No, bez zaposlenika, koji su čvrst temelj naše kompanije, ne bismo bili tu gdje jesmo, i ne bismo osvajali ovakve nagrade- izjavio je direktor hotela Valamar Riviera Marko Miš.

- Iznimna nam je čast što je struka iz cijelog svijeta već treću godinu zaredom prepoznala naše višegodišnje ulaganje u kvalitetu usluga koje pružamo našim gostima u destinaciji. Ova nam je nagrada još jedan dodatni poticaj za buduće uspjehe, a za nju je zaslužan cijeli Valamarov tim- poručila je Karmela Višković, direktorica Valamar Collection Girandella Resorta.

- Ova je nagrada šestu godinu zaredom potvrdila naš status lidera i vodećeg hotela u regiji kada je u pitanju kongresni turizam. Naši su kongresni kapaciteti među najvećima u regiji, imamo visoku razinu usluge te se trudimo postaviti visoke standarde za održavanje raznolikih događaja, bilo da se radi o manjim sastancima ili većim kongresima i okupljanjima. I evo, trud se ponovno isplatio, a velika je čast kada to prepozna i struka- istaknuo je nakon dodjele Vlaho Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik.

- Dubrovnik je prepoznat u svijetu kao hit destinacija za odmor, a tome sigurno pridonosi i kvaliteta usluge u hotelima. Ova prestižna nagrada jedno je veliko priznanje našeg timskog rada i kontinuiranog ulaganja, ali svakako predstavlja i veliku odgovornost da se održi izvrsnost. Mi ćemo i dalje vrijedno raditi na tome te se veselimo i budućim uspjesima, kojih vjerujemo da će biti još i više- zaključio je Ivan Sabljić, direktor hotela Valamar Collection Dubrovnik President.

Nagrada World Travel Awards, koju su poznate svjetske novine Wall Street Journal proglasile Oscarom industrije putovanja, dodjeljuje se još od 1993. godine te već 26. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru, i to u širokom rasponu kategorija.

Da je uistinu velika čast biti nominiran za ovaj prestižni kipić, govori i to što se kandidati biraju glasovima stručnjaka iz turističkog sektora iz cijelog svijeta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije