Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hrvatski dani osiguranja od 7. do 9. 11. u Opatiji

Hrvatski dani osiguranja
Foto: Promo
1/5
31.10.2018.
u 20:00

Vodeći hrvatski i europski stručnjaci na tradicionalnoj godišnjoj konferenciji Hrvatski dani osiguranja u organizaciji Hrvatskog ureda za osiguranje

Očekuje se da će konferencija ove godine okupiti više od tri stotine sudionika uključujući stručnjake iz redova osiguranja i reosiguranja, regulatora, supervizora i drugih pratećih financijskih institucija s nacionalne i europske razine koji će prezentirati postignuća i komentirati stanje i najnovija kretanja na tržištu hrvatskog i europskog osiguranja.

Konferencija Hrvatski dani osiguranja i ove će godine brojem sudionika i kvalitetom programa biti središnje mjesto okupljanja i najveći godišnji događaj osigurateljne struke u Republici Hrvatskoj.

Hrvoje Pauković, direktor HUO
Foto: Promo

Hrvatska osiguravateljna industrija snažna je i stabilna, što pokazuju rezultati naših članica koje su aktivne i na regionalnim tržištima, a posebno veseli dodatni iskorak prema zapadnim dijelovima jedinstvenog europskog tržišta. Iako se osiguravateljna industrija danas suočava s brojnim regulatornim i tržišnim izazovima, hrvatski osiguratelji i kroz digitalnu transformaciju poslovanja jačaju svoju usmjerenost na potrebe svojih klijenata potrošača. Osiguratelji kroz pružanje ekonomske zaštite od rizika i opasnosti te dugoročnim ulaganjem u gospodarstvo značajno doprinose financijskoj stabilnosti i razvoju gospodarskog sustava. Iznimno bitnim smatramo podizanje razine svijesti o važnosti osiguranja s ciljem povećanja ekonomske sigurnosti pojedinaca, ali i društva i gospodarstva u cjelini” – izjavio je Hrvoje Pauković, direktor Hrvatskog ureda za osiguranje.

Panel Zašto se ne osiguravamo
Foto: Promo

Na konferenciji će se kroz predavanja i panel-rasprave razgovarati o mnogim aktualnim pitanjima vezanim za struku osiguranja, a, za razliku od prošle godine, ove će godine paralelna sesija izlaganja na temu obrade i likvidacije automobilskih šteta krenuti već prvog dana konferencije.

Program ovogodišnje konferencije obuhvaća koktel-druženje 7. studenog navečer, radne programe 8. i 9. studenog te prigodni društveni i zabavni program 8. studenog u večernjim satima.

Izlaganja i panel-rasprave za trajanja konferencije održat će se u kongresnom centru Tamaris u sklopu Grand Hotela 4 opatijska cvijeta.

Više informacija o Hrvatskim danima osiguranja 2018. i načinu prijave možete saznati na stranici www.dani-osiguranja.huo.hr/ ili se izravno prijaviti na http://huo.hr/hrv/prijava-dho/117/.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije