Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Hrvatska franšiza Surf'n'Fries otvorena u središtu Hanoja u Vijetnamu

Najuspješnija hrvatska franšiza Surf`n'Fries mladih Riječana Andrije Čolaka i Denisa Polića danas je dočekala svoju premijeru i u središtu Hanoja u Vijetnamu
10. siječnja 2015. u 16:53 1 komentara 2849 prikaza
surf'n'fries
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/6

Najuspješnija hrvatska franšiza Surf`n'Fries mladih Riječana Andrije Čolaka i Denisa Polića danas je dočekala svoju premijeru i u središtu Hanoja u Vijetnamu. To je prvi objekt Surf'n'Friesa otvoren na dva kata. Ima ukupnu površinu od 184 kvadrata, čak i posebno odvojen kutak za najmlađe, i dosad je najveća investicija u franšizu Riječana – od čak 4 milijuna dolara.

Polić kaže kako master franšizer najavljuje otvaranje još nekoliko nekoliko objekata u Hanoju te u drugim vijetnamskim gradovima. Tržište od 90 milijuna ljudi posljednjih godina i gospodarski raste, jednako kao i interes za stranim brendovima pa nije čudno što je na današnjem otvorenju pokraj najveće hanojske katedrale prisustvovalo i niz teen zvijezda Vijetnama, kao i aktualna missica.

Surf'n'Fries franšiza prisutna je i u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Mađarskoj, Rumunjskoj, BiH, Crnoj Gori, Makedoniji i Turskoj.

>>Surf'n'Fries otvorio pomfrit bar u Turskoj

>>Prvi u svijetu radimo krumpiriće bez kapi ulja!

SAVJETI NUTRICIONISTA
Mazali ste svinjsku mast na kruh, a danas je ne jedete? Bit će vam žao što ovo niste znali
Hotel Boškinac
Hotel Boškinac
Uspješna turistička priča u zagrljaju paške čarolije