Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unosan biznis

Surf'n'Fries otvorio pomfrit bar u Turskoj

Surf’n’Fries (1)
Goran Kovačić/Pixsell
07.01.2013.
u 19:42

Riječki vlasnici pregovaraju i o ulasku na tržište Indije, a u 2013. otvaraju i franšize u Njemačkoj, Egiptu i Kataru

Tvrtka Surf\'n\'Fries Riječana Denisa Polića i Andrije Čolaka ovih je dana proširila poslovanje i na Tursku. Najbrže rastuća hrvatska franšiza svoj prvi je \"pomfrit bar\", 37. zaredom, otvorila u istanbulskoj četvrti Bešiktaš, a do kraja godine u planu su još četiri \"in house\" objekta u Turskoj, s obzirom na perspektivan rast toga tržišta sa sve boljim kreditnim rejtingom. Polić smatra kako im u prilog svakako ide tamošnja tradicija \"street fooda\", koja jako pogoduje inovativnom Surf\'n\'Fries konceptu te bi mogla značiti i prodor na šire tržište Azije. Kako je Večernji list već pisao, 2013. će za Surf\'n\'Fries biti i godina širenja na Katar, Egipat i Njemačku. S jednim stranim investicijskim fondom pregovaraju o zajedničkom ulasku na tržište Indije, a stižu im i upiti za franšizu iz SAD-a i Australije.

>> Najbrže rastuću hrvatsku franšizu šire na Tursku, Katar, Indiju...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije