Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Asseco

Hrvatska domaćin najvećoj bankarskoj konferenciji u regiji

asseco
nnn
13.05.2010.
u 15:01

Konferencija će u Umagu okupiti članove upravnih odbora i menadžere banaka i drugih financijskih institucija, vodeće ICT stručnjake te predstavnike središnjih banaka i državnih institucija zemalja jugoistočne Europe.

New Banking Vision 2010 najveća je konferencija financijskog sektora na području jugoistočne Europe, a održat će se od 25. do 28. svibnja 2010. godine u Umagu, najavili su danas u Zagrebu predstavnici organizatora iz Asseco SEE grupe. Konferencija će okupiti članove upravnih odbora i menadžere banaka i drugih financijskih institucija, vodeće ICT stručnjake te predstavnike središnjih banaka i državnih institucija zemalja jugoistočne Europe, kako bi se na jednom mjestu susreli s najnovijim trendovima i izazovima modernog bankarstva i ICT tehnologijama posljednje generacije. Očekuje se 250 sudionika, a do sada ih se prijavilo 180 iz 15 zemalja.

Dražen Pehar, predsjednik Upravnog odbora Asseco SEE Hrvatska, istaknuo je da strategija Assecoa uključuje potvrđivanje vodeće pozicije u regiji u segmentu rješenja namijenjenih bankama, odnosno financijskom sektoru. To planiraju postići daljnjim akvizicijama u regiji.

Miodrag Mirčetić, predsjednik Upravnog odbora Asseco SEE Srbija, kazao je da se ove godine konferencija prvi put organizira pod okriljem cijele Asseco SEE grupe - multinacionalne kompanije koja želi naglasiti svoju snagu i veličinu u segmentu u kojem djeluje, a to su u prvom redu rješenja za financijsku industriju, koja čine više od 80 posto njezina portfelja.

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:56 13.05.2010.

Naslov je trebao glasiti: Hrvatska domaćin najvećoj lopovskoj konferenciji u regiji.

Avatar sebastian
sebastian
18:13 13.05.2010.

Lopovluk nista vise, Hrvatskoj je u zadnjih 20 godina pao standard umjesto da se digao, usporedljiva je sa Albaniom, u Hrvatsku nece niko investirati, kome vi pricate i lazete stalno, u prvome redu nece nasa bogata dijaspora investirati, koja zna jezik i prilike a kamoli stranac u bezzakonitoj zemlji sa birokracijom, pa taj nije lud !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije