Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

Hrabar potez: Ingra postala jedini građevinac na Twitteru

Ingra
Tatjana Tadic/Poslovni dnevnik/PIXSELL
18.01.2013.
u 11:07

Građevinska kompanija Ingra zakoračila je u svijet društvenih mreža i otvorila profil na Twitteru. Iz zagrebačke kompanije potvrdili su za Poslovni dnevnik da je riječ o njihovu službenom profilu, koji su pokrenuli ovog tjedna

Građevinska kompanija Ingra zakoračila je u svijet društvenih mreža i otvorila profil na Twitteru. Iz zagrebačke kompanije potvrdili su za Poslovni dnevnik kako je riječ o njihovu službenom profilu, koju su pokrenuli ovog tjedna.

"Profil na Twitteru vodi se unutar kompanije, odnosno za njega je zadužen odjel korporativnih komunikacija", kazao je za list Vladimir Villach Čeliković, voditelj korporativnih komunikacija Ingre.

Ingrin nastup na društvenim mrežama poprilično je hrabar potez, ocjenjuje list, s obzirom da je riječ o kompaniji koja je redovito u snažnom fokusu ulagača na Zagrebačkoj burzi, a kretanje cijene njenih dionica često zna biti vrlo volatilno. Nesumnjivo, Ingrin profil bi mogao biti vrlo interesantan ulagačima, s obzirom da prvi tvitovi govore upravo o poslovima tvrtke, zaključuje se u tekstu.

 No, u četvrtak u popodnevnim satima nešto se neobično dogodilo s profilom Ingre na Twitteru. Više doznajte ovdje: Dioničari Ingre, možda je vrijeme da počnete koristiti Twitter

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije