Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posrnula tvornica

Gredelj u stečaju, radnicima za nekoliko dana otkazi

Gredelj (1)
Foto: Patrik Macek/Pixsell
1/8
02.10.2012.
u 15:15

Stečaj je otvoren još jučer, a većina će radnika dobiti otkaze te će se na posao vratiti samo oni koji budu bili potrebni

Otvoren je stečaj Tvornice željezničkih vagona Gredelj. Priopćio je to danas radnicima koji prosvjeduju stečajni upravitelj Petar Hrkač. Stečaj je otvoren još jučer, a većina će radnika dobiti otkaze te će se na posao vratiti samo oni koji budu bili potrebni.

Naime, otkazi će radnicima biti podijeljeni u roku od nekoliko dana, a nakon toga će morati odraditi otkazni rok od mjesec dana. Novi ugovori o radu bit će ponuđeni onima za koje se bude smatralo da su potrebni za obavljanje poslova. Inače, u Gredelju je zaposleno više od 1400 osoba.

>> Radnici Gredelja prosvjeduju: Stečaj žele samo Čačić, Linić...

Ključne riječi

Komentara 19

NE
nezaposleni
16:05 02.10.2012.

zadnji će ugasiti svjetlo.

NE
nezaposleni
16:07 02.10.2012.

Uskoro će u državi biti samo Penzioneri, Mi nezaposleni i Veliki radnici poput Čačića i Linića. i to je to

IJ
ijurin14
15:57 02.10.2012.

..eto,to tako jedna usput sitna vijest....eeeee, moj narode!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije