Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Građani na kiosku najčešće kupuju tiskovine

tisak, kiosk
Željko Lukunić/PIXSELL
27.06.2014.
u 20:42

Iako kiosci uvode i novitete poput dizanja gotovine, slanja paketa... time se zasad koristi svega 27% anketiranih

Na kioscima svakodnevno kupuje samo 7,8% kupaca, pokazalo je istraživanje magazina Ja trgovac i agencije Hendal. Čak 31,8% građana tvrdi da nikad ne kupuju na kiosku, a da to čine rijetko ističe 27,5% ispitanika.

Najčešće se kupuju tiskovine, potvrdilo je 39,2% ispitanika. Slijede cigarete koje na kiosku kupuje njih 25,3%, bonovi za mobitel (10,6%), gume za žvakanje, bomboni, čokoladice i karte za prijevoz (6,2%) te pića (1,8%). Iako kiosci u posljednje vrijeme uvode i brojne dodatne usluge poput podizanja novca, slanja paketa, kupnje ulaznica, igara na sreću i slično, te usluge zasad koristi 27% anketiranih građana.

Istraživanje je provedeno u svibnju na reprezentativnom uzorku od 400 ispitanika starijih od 15 godina.

>>Uljepšajte si dan s omiljenim novinama i kavom za van

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije