Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz Velike Britanije

Povlači se proizvod "Gorke koštice marelice jezgra"

'marelice_cijela'
Foto: ''
13.02.2018.
u 21:24

HAH ističe kako je putem EU RASFF sustava primljena obavijest da je u tom proizvodu utvrđena povećana količina cijanovodika

Ministarstvo poljoprivrede u utorak je obavijestilo potrošače o opozivu proizvoda "Gorke koštice marelice jezgra" težine 300 grama, proizvođača HNF Foods Ltd, GRG House, Cobden St. iz Velike Britanije.

"Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda "gorke koštice marelice jezgra", 300 g, Organske, 300g, Nutrigold, proizvođača HNF Foods Ltd, GRG House, Cobden St., iz Velike Britanije", stoji u priopćenju Hrvatske 
agencije za hranu (HAH).

Opoziv se odnosi na lot broj BL 104-7, najbolje upotrijebiti do 10. svibnja 2019., HAH ističe kako je putem EU RASFF sustava primljena obavijest da je u tom proizvodu utvrđena povećana količina cijanovodika. Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 Europskoga parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Proizvod na hrvatsko tržište  stavlja tvrtka Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, Zagreb.

Komentara 2

SP
Spezispezi
23:03 13.02.2018.

Znači ipak je istina da liječi karcinom, zato je maknut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije