Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velik posao na vidiku

Đuro Đaković u najužem krugu za borbena vozila u Kuvajtu

Đuro Đaković
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
22.01.2015.
u 15:35

Kuvajtsko Ministarstvo obrane lani je uputilo poziv Đakoviću da zajedno s druga dva ponuđača preda svoju tehničku i financijsku ponudu za nabavu borbenih oklopnih vozila

Nakon uspješno sklopljenog ugovora o proizvodnji i isporuci teretnih vagona između Holdinga Đure Đakovića i francuskog naručitelja Ermewa Ferroviaire, slavonskobrodska je tvrtka ovih dana predala i ponudu Ministarstvu obrane Kuvajta za nabavu borbenih oklopnih vozila.

Riječ je, podsjetimo, o višegodišnjem procesu nabave, a Đaković je nakon uspješno završenog testiranja u kolovozu 2013. izborio mjesto u najužem krugu ponuditelja. Kuvajtsko Ministarstvo obrane lani je uputilo poziv Đakoviću da zajedno s druga dva ponuđača preda svoju tehničku i financijsku ponudu za nabavu borbenih oklopnih vozila.

– Daljnji koraci u ovom procesu očekuju se od naručitelja. Ipak, naglašavamo da naš ulazak u najuži krug ponuditelja ne jamči i prihvaćanje ponude, odnosno dobivanje posla – poručili su iz brodskog metalskog diva.

>> Vagoni 'teški' 61 milijun kuna putuju u Francusku

Komentara 1

ČA
čarapan
16:17 22.01.2015.

Verovali ili ne zajedno sa firmom IMT 14.Oktobar iz Kruševca,Srbija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije