Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karijera

Dražena Lejo nova direktorica Maksima komunikacija

Dražena Lejo
Arhiv VL
08.06.2010.
u 13:12

Agenciju za odnose s javnošću Maksima komunikacije od lipnja je preuzela nova direktorica Dražena Lejo koja dolazi iz Vipneta s pozicije voditeljice odjela za odnose s javnošću.

Agenciju za odnose s javnošću Maksima komunikacije od lipnja je preuzela nova direktorica Dražena Lejo koja dolazi iz Vipneta s pozicije voditeljice odjela za odnose s javnošću. Lejo je počela karijeru u Večernjem listu gdje je bila novinarka šest godina, a zatim prelazi u odnose s javnošću u agenciju Imelda Public gdje je radila kao voditelj klijenata. Od 2003. godine dio je tima koji osniva Maksimu gdje je, među ostalim, vodila i izazovni projekt dobivanja licence za trećeg mobilnog operatera, a radila je i u izbornom stožeru predsjedničke kampanje Stjepana Mesića.

U Vipnetove korporativne komunikacije prelazi 2005. godine, gdje preuzima vođenje odjela za odnose s javnošću. Tijekom pet godina provedenih u korporativnim komunikacijama radila je na osmišljavanju i provođenju kompletnih PR-aktivnosti, od svakodnevne potpore marketinškim aktivnostima s ciljem jačanja korporativnog imidža i poslovanja do krizne komunikacije, društveno odgovornih projekata i organizacije korporativnih događanja. Bila je zadužena i za PR-aktivnosti na tržištima Mobilkom Austrije, osobito Srbije, Makedonije i Bjelorusije, u kojima je sudjelovala i u postavljanju ureda za odnose s javnošću te počecima rada novih operatera.

- U odnosima s javnošću jako pomaže kada čovjek ima kompletnu sliku i iskustvo u novinarstvu, agencijama i korporativnom PR-u. Mislim da mi je sada puno lakše jer znam kako funkcionira cijeli proces i zato vjerujem da ću u Maksimi klijentima moći pružiti najkvalitetniju potporu. Veseli me povratak u Maksimu jer sam sudjelovala u njezinu stvaranju, poznajem ekipu i smatram da se uz pomoć kolega iz Action Global Communicationsa možemo pozicionirati među najbolje PR-agencije u Hrvatskoj i regiji - istaknula je D. Lejo.

Dražena Lejo završila je Hotelijersko-turističku školu u Splitu, studirala je socijalni rad te pohađala Londonsku školu za odnose s javnošću. Dobila je i certifikat prve generacije miritelja te ovlaštenje za medijaciju u radnim i komercijalnim sporovima. Slobodno vrijeme najradije provodi u društvu prijatelja, na koncertima, izletima u ekosela ili u rodni Split koji je, kako kaže, najzaslužniji za njenu energiju i temperament. Dio te energije vidi se i u kritikama društva u kolumnama časopisa Plan B, za koji Dražena piše od samoga početka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije