Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodijeljene Nagrade Zagrebačke burze

Dionica Podravke proglašena 'Dionicom s najvećim prometom'

Podravka
Podravka
16.12.2021.
u 14:38

Zahvaljujem svim investitorima koji su u protekloj godini iskazali povjerenje dionici Podravke, a koja je na Burzi, od 30 godina, izlistana 22 godine. Vjerujem da je u tom razdoblju također dala doprinos rastu i razvoju Burze, kazala je predsjednica Uprave Podravke dr. sc. Martina Dalić

Ovogodišnja 10. dodjela nagrada Zagrebačke burze za Podravku je bila uspješna: dionica Podravke proglašena je „Dionicom s najvećim prometom“. Ova kategorija uzima u obzir statističke pokazatelje tijekom godine te promet dionice na tržištu kapitala, priopćili su iz Podravke.

Prilikom primanja nagrade za „Dionicu s najvećim prometom“, predsjednica Uprave Podravke dr. sc. Martina Dalić čestitala je Zagrebačkoj burzi na velikoj 30. obljetnici i svim sudionicima tržišta kapitala te dodala:

"Zahvaljujem svim investitorima koji su u protekloj godini iskazali povjerenje dionici Podravke, a koja je na Burzi, od 30 godina, izlistana 22 godine. Vjerujem da je u tom razdoblju također dala doprinos rastu i razvoju Burze. Zahvaljujem i kolegama iz Uprave i svim radnicima Podravke koji su omogućili rezultate i poslovne događaje na koje su investitori iskazali povjerenje koji se očituje u ovome prometu, ali i rastu cijene dionice Podravke tijekom protekle godine".

Osim nagrađivanja u kategoriji „Dionice s najvećim prometom“, Podravka je bila nominirana i za „Dionicu godine“ koju bira javnost, a na prijedlog Odbora za Nagrade Zagrebačke burze sastavljenog od financijskih stručnjaka. U sklopu dodjele Nagrada Zagrebačke burze Podravka je, od strane PwC-a (PricewaterhouseCoopers) – multinacionalne mreže tvrtki za profesionalne usluge, pohvaljena kao jedno od najtransparentnijih društava, kao društvo koje se kontinuirano ističe otvorenom i transparentnom komunikacijom o svojem poslovanju.

Od 2012. godine, s ciljem jačanja prepoznatljivosti tržišta kapitala i aktivnih sudionika na istom među javnosti, Zagrebačka burza pokrenula je dodjelu nagrada pod nazivom Nagrade KORPORATIVNE KOMUNIKACIJE Zagrebačke burze. One su svojevrsno priznanje izvrsnosti i daljnji poticaj za uspješno poslovanje sudionika na tržištu kapitala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije