Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Daniel Matić preuzeo upravu Allianza

Matić je karijeru i počeo kao Allianzov kadar: od 2002. radi u Allianz reosiguranju za životne i zdravstvene proizvode, a 2006. je postao aktuar u Allianzu SE
14. lipnja 2019. u 22:15 1 komentara 186 prikaza
Allianz
Foto: CHARLES PLATIAU/REUTERS/PIXSELL

Odlukom nadzornog odbora Allianza Zagreb novi je predsjednik uprave osiguranja postao Daniel Matić, a član uprave Wassim El Helou. Preostali su članovi uprave Zrinka Galić Jakovljević, Slaven Dobrić i Lukas Oliver Pavić.

Rovinj Nakon napada Srpski radnici u Hrvatskoj za BBC: Nema straha, prihvatili su nas

Dosad je čelnik Allianza bio Boris Galić.

Matić je karijeru i počeo kao Allianzov kadar: od 2002. radi u Allianz reosiguranju za životne i zdravstvene proizvode, a 2006. je postao aktuar u Allianzu SE. U međuvremenu je stekao još međunarodnog iskustva: prešao je u društvo za osigurateljsko savjetovanje Willis Towers Watson, gdje je proveo osam godina prije povratka u Allianz SE, na mjesto voditelja tima aktuara.     

Coronavirus - Traffic control Neustrelitz
NISU NIŠTA PRIMJETILI
Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u stražnje sjedalo
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
  • samoborka:

    Sve osiguravajuce kuce u Hrvatskoj su mafija i jadan onaj tko god dodje u situaciju biti primoran imati posla s njima. Na celu im moze biti bilo tko, jer su to legla lopova,uhljeba i prevaranata, a Drzava im, dakako ide ... prikaži još! na ruku jer nam je sudstvo kriminalno.