Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovanja

Daniel Matić preuzeo upravu Allianza

Allianz
Foto: CHARLES PLATIAU/REUTERS/PIXSELL
VL
Autor
Valentina Wiesner
14.06.2019.
u 22:15

Matić je karijeru i počeo kao Allianzov kadar: od 2002. radi u Allianz reosiguranju za životne i zdravstvene proizvode, a 2006. je postao aktuar u Allianzu SE

Odlukom nadzornog odbora Allianza Zagreb novi je predsjednik uprave osiguranja postao Daniel Matić, a član uprave Wassim El Helou. Preostali su članovi uprave Zrinka Galić Jakovljević, Slaven Dobrić i Lukas Oliver Pavić.

Dosad je čelnik Allianza bio Boris Galić.

Matić je karijeru i počeo kao Allianzov kadar: od 2002. radi u Allianz reosiguranju za životne i zdravstvene proizvode, a 2006. je postao aktuar u Allianzu SE. U međuvremenu je stekao još međunarodnog iskustva: prešao je u društvo za osigurateljsko savjetovanje Willis Towers Watson, gdje je proveo osam godina prije povratka u Allianz SE, na mjesto voditelja tima aktuara.     

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
10:22 15.06.2019.

Sve osiguravajuce kuce u Hrvatskoj su mafija i jadan onaj tko god dodje u situaciju biti primoran imati posla s njima. Na celu im moze biti bilo tko, jer su to legla lopova,uhljeba i prevaranata, a Drzava im, dakako ide na ruku jer nam je sudstvo kriminalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije