Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 1. rujna

Damir Zorić izabran za novog glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
06.08.2020.
u 16:34

Dosadašnji glavni direktor HUP-a Davor Majetić najavio je 13. srpnja da odlazi

Izvršni odbor Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) u četvrtak je za novog glavnog direktora te udruge izabrao Damira Zorića, dosadašnjeg vršitelja dužnosti glavnog direktora HUP-a. 

Kako je priopćeno iz HUP-a, ta odluka Izvršnog odbora stupa na snagu 1. rujna 2020. godine. 

Damir Zorić rođen je 1960. godine. Diplomirao je i doktorirao na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, gdje je i radio do 1991. godine. Od 2002. godine radi u osiguranju, 2005. postaje član Uprave Sunce osiguranja, a 2009. predsjednik Uprave Euroherc osiguranja, gdje trenutno obnaša funkciju prokurista. Dugogodišnji je aktivni član Izvršnog odbora Hrvatske udruge poslodavaca.

Inače, dosadašnji glavni direktor HUP-a Davor Majetić najavio je 13. srpnja da odlazi iz HUP-a.

"Davor Majetić izrazio je želju da karijeru nastavi izvan HUP-a, s čime se Izvršni odbor suglasio. Kao prvi i glavni operativac dao je velik doprinos izrastanju HUP-a u vodeću udrugu poslodavaca u Hrvatskoj", istaknuli su tada iz Izvršnog odbora HUP-a. 

Majetić je glavni direktor HUP-a bio od 2010. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije