Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Coca-Coli HBC Hrvatska dvije nagrade za društvenu odgovornost

- Ponosni smo što su naša postignuća na području društveno odgovornoga poslovanja prepoznata i nagrađena Indeksom DOP-a već četvrti put, a treću godinu zaredom.
25. travnja 2013. u 15:40 0 komentara 22 prikaza
Coca Cola dobila dvije nagrade Index DOP (1)
Foto: PR fotografije
Pogledajte galeriju 1/3

Coca-Cola HBC Hrvatska na Četvrtoj nacionalnoj konferenciji o društveno odgovornome poslovanju, održanoj u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskoga poslovnog savjeta za održivi razvoj, osvojila je dvije vrijedne nagrade. Za ukupna postignuća na području društvene odgovornosti tvrtka je nagrađena Indeksom DOP-a u kategoriji velikih tvrtka, a njezin projekt Jezični priručnik Coca-Cole HBC Hrvatska nagrađen je Europskom nagradom za društveno odgovorno poslovanje za Hrvatsku. 

- Ponosni smo što su naša postignuća na području društveno odgovornoga poslovanja prepoznata i nagrađena Indeksom DOP-a već četvrti put, a treću godinu zaredom. To potvrđuje da je promicanje društveno odgovornoga poslovanja sastavnim dijelom svakoga dijela našega poslovanja i načina na koji postupamo u zajednici i prema svojim zaposlenicima“, zjavio je glavni direktor Coca-Cole HBC Hrvatska i Coca-Cole HBC B-H Sarajevo Mircea Draja primajući nagradu Indeks DOP-a.

Ovogodišnja Četvrta nacionalna konferencija o društveno odgovornome poslovanju sa svečanom dodjelom Indeksa DOP-a i Europske nagrade za društveno odgovorno poslovanje održana je pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ive Josipovića.

 >>Pomama svjetskih kompanija za hrvatskim menadžerima

Adrenalinska Hrvatska
Adrenalinska Hrvatska
Rafting može biti idealna zabava, ali hrvatske rijeke kriju mnoge opasnosti

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.