Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Coca-Coli HBC Hrvatska dvije nagrade za društvenu odgovornost

- Ponosni smo što su naša postignuća na području društveno odgovornoga poslovanja prepoznata i nagrađena Indeksom DOP-a već četvrti put, a treću godinu zaredom.
25. travnja 2013. u 15:40 0 komentara 34 prikaza
Coca Cola dobila dvije nagrade Index DOP (1)
Foto: PR fotografije
Pogledajte galeriju 1/3

Coca-Cola HBC Hrvatska na Četvrtoj nacionalnoj konferenciji o društveno odgovornome poslovanju, održanoj u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskoga poslovnog savjeta za održivi razvoj, osvojila je dvije vrijedne nagrade. Za ukupna postignuća na području društvene odgovornosti tvrtka je nagrađena Indeksom DOP-a u kategoriji velikih tvrtka, a njezin projekt Jezični priručnik Coca-Cole HBC Hrvatska nagrađen je Europskom nagradom za društveno odgovorno poslovanje za Hrvatsku. 

- Ponosni smo što su naša postignuća na području društveno odgovornoga poslovanja prepoznata i nagrađena Indeksom DOP-a već četvrti put, a treću godinu zaredom. To potvrđuje da je promicanje društveno odgovornoga poslovanja sastavnim dijelom svakoga dijela našega poslovanja i načina na koji postupamo u zajednici i prema svojim zaposlenicima“, zjavio je glavni direktor Coca-Cole HBC Hrvatska i Coca-Cole HBC B-H Sarajevo Mircea Draja primajući nagradu Indeks DOP-a.

Ovogodišnja Četvrta nacionalna konferencija o društveno odgovornome poslovanju sa svečanom dodjelom Indeksa DOP-a i Europske nagrade za društveno odgovorno poslovanje održana je pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ive Josipovića.

 >>Pomama svjetskih kompanija za hrvatskim menadžerima

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.