Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrokor

Članica Uprave Konzuma Ines Lozić dala ostavku, novi član Uroš Kalinić

Ines Lozić
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
25.09.2018.
u 18:17

"Ines Lozić se Konzumu pridružila u lipnju 2017. godine i u najtežim trenucima poslovanja Konzuma dala je ključan doprinos stabilizaciji poslovanja kompanije"

Članica Uprave Konzuma zadužena za financije i IT Ines Lozić dala je ostavku na svoju funkciju i sporazumno napušta kompaniju, a Nadzorni je odbor za novog člana Uprave imenovao Uroša Kalinića, promjene su u Upravi trgovačkog lanca Konzuma objavljene u utorak na internet stranicama Agrokora. 

Kako se navodi u objavi, dosadašnja članica Uprave zadužena za financije i IT Ines Lozić obavijestila je Nadzorni odbor Konzuma da daje ostavku na svoju funkciju i sporazumno napušta kompaniju. Njezina ostavka stupila je na snagu dana 25. rujna 2018. godine, po zaključenju redovne glavne skupštine društva.

"Ines Lozić se Konzumu pridružila u lipnju 2017. godine i u najtežim trenucima poslovanja Konzuma dala je ključan doprinos stabilizaciji poslovanja kompanije, kao i cjelokupnom procesu izvanredne uprave, na čemu joj se izvanredna uprava zahvaljuje", ističu iz izvanredne uprave Agrokora.

Po primitku obavijesti Ines Lozić, održana je sjednica Nadzornog odbora Konzuma na kojoj su članovi tog tijela primili na znanje ostavku članice Uprave i imenovali novog člana Uprave Konzuma Uroša Kalinića, zaključuje se u objavi na internet stranicama Agrokora.

Pogledajte video ročišta o Agrokoru:

Ključne riječi

Komentara 2

AN
ANTIFA
18:58 25.09.2018.

hehe, počinje rusko kadroviranje u Agrokoru, imat ćete puno Uroša i Miloša u Agrokoru hrvatići, zato što 30 godina glasate za lopove i njihove privatizacije.

TT
TTjac
21:19 25.09.2018.

Stižu Rusi, odnosno njihovi zastupnici Srbi. Bravo Plenki i borgovci odličan posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije