Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tržišta

Cijene nafte na međunarodnim tržištima pale ispod 81 dolara

nafta
AFP/PIXSELL
25.03.2010.
u 06:49

Zabrinutost zbog rasta zaliha sirove nafte u SAD-u, kao i sumnje u brz i snažan oporavak svjetskog gospodarstva uzrok su pada cijena nafte na međunarodnim tržištima.

Zabrinutost zbog rasta zaliha sirove nafte u SAD-u, kao i sumnje u brz i snažan oporavak svjetskog gospodarstva uzrok su pada cijena nafte  na međunarodnim tržištima ispod 81 dolara za barel, objavljeno je na službenim stranicama Organizacije država izvoznica nafte (OPEC).

Prema OPEC-ovim podacima, cijene barela sirove nafte za isporuke u svibnju pale su na američkom tržištu za 1,42 dolara i iznose 80,49 dolara, dok je na londonskom  tržištu cijena barela pala i ispod 80 dolara, odnosno za 1,37 dolara, pa se barelom trgovalo po 79,33 dolara.

OPEC je objavio kako je cijena barela referentne košarice njezine nafte u utorak iznosila 77,54 dolara.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
boki2105
15:17 30.03.2010.

cijene nafte padaju u svijetu...benzin kod nas poskupljujje zadnja tri tjedna...LIJEPA NAŠA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije