Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRE POSLOVANJE

Burgeri iz McDonald’sa od danas stižu i dostavom

Mc'Donald's Zagreb
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
02.07.2019.
u 08:12

Dostava je moguća u zoni restorana koja osigurava da hrana bude dostavljena unutar 20-ak minuta od trenutka narudžbe, svakoga dana od 11 do 23 sata.

McDonald’s u Hrvatskoj  od danas ima novu uslugu – dostavu. Ljubitelji ove američke franšize kojom upravlja tvrtka Globalna hrana prve će burgere i krumpiriće iz dostave moći naručiti putem aplikacije Glovo iz zagrebačkog McDonald’sa Pothodnik, a ubrzo i iz restorana u Vrapču i na Kvaternikovu trgu koji će dostavom pokriti veći dio metropole. 


– Sigurni smo da će dostava razveseliti velik broj naših gostiju koji su s nestrpljenjem ispitivali kad ćemo im omogućiti da naručuju iz McDonald’sa. Već dvije i pol godine intenzivno radimo na ovom projektu i iznimno nam je drago što smo uspjeli pronaći partnera koji može pružiti uslugu na onoj razini koju naši gosti očekuju – kaže Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.
  

Najveći problem što dostava nije zaživjela i ranije činjenica je što u Hrvatskoj dosad nije bilo tvrtki koje bi posao za McDonald’s mogle odraditi vrhunski. S vremenom su se pak na tržištu isprofilirala tri igrača – Glovo, Wolt i Pauza, od kojih s prva dva McDonald’s već surađuje u nekim državama, pa je Glovo, dok se uhoda posao, bio i prvi odabir u Hrvatskoj. 
Unutar Glovo aplikacije u ponudi restorana „otvoren“ je McDonald’s s izbornikom u kojem su navedeni proizvodi dostupni za narudžbu.

Dostava je moguća u zoni restorana koja osigurava da hrana bude dostavljena unutar 20-ak minuta od trenutka narudžbe, svakoga dana od 11 do 23 sata. Nema minimalnog iznosa narudžbe, a plaćati se može i gotovinom i karticama. S obzirom na to da očekuju znatne prihode od ovog rastućeg kanala prodaje u ugostiteljskom biznisu općenito, ujesen će dostava biti moguća i iz drugih zagrebačkih McDonald’s restorana, a u prvoj polovici iduće godine i u drugim hrvatskim gradovima. McDonald’s je lani u Hrvatskoj uprihodovao oko 500 milijuna kuna, gotovo 20 posto više nego godinu prije.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar GeorgeClooneydrugi
GeorgeClooneydrugi
12:17 02.07.2019.

Svaka čast, meso je od domaćih dobavljača, krumpir domaći, pecivo domać e, pa kaj više....

ZB
Zoki-Bijela
09:45 02.07.2019.

Samo ostanite doma... Nista vani ici

SN
snovakor
10:35 02.07.2019.

fuj .... smeće od hrane .... nema gorek od te hrane !!... mislim ima...ali je ova sigurno među najgorima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije