Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bankarstvo

Brzi krediti u Addiku mogu se dobiti bez odlaska u banku

Zagreb: Addiko banka predstavila svoju Virtualnu poslovnicu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
27.02.2019.
u 08:45

Predstavljena prva virtualna poslovnica u hrvatskoj

U Addiko banci moguće je odsad podignuti brzi “blic” kredit bez dolaska u poslovnicu, od zahtjeva do isplate. To mogu učiniti i klijenti druge banke, a zasad su “virtualne” usluge ograničene na ovaj kredit i otvaranje tekućeg računa. Banka je jučer predstavila prvu virtualnu poslovnicu u Hrvatskoj koja je u početnoj fazi dostupna radnim danom od 9 do 22 sata te subotom od 9 do 14 sati, no najavljuju da će uskoro prerasti u uslugu od nula do 24 sata.

Podnositelj zahtjeva za kredit treba imati kod sebe osobnu iskaznicu, mobitel, tablet ili računalo s kvalitetnom kamerom te token za ulazak u aplikaciju internetskog bankarstva matične banke. Iznos kredita koji se na ovaj način odobrava je od 10.000 do 40.000 kn, s rokom oplate od tri do pet godina. Podnositelj kreditnog zahtjeva unosi podatke potrebne za obradu, nakon čega u razgovoru s agentom kontakt-centra slijedi videoidentifikacija. Potom dobiva individualni certifikat s PIN-om i jednokratnom lozinkom, odabere iznos i rok otplate, a nakon odobravanja ugovor i dokumentaciju koju potpisuje digitalno.

Zagreb: Addiko banka predstavila svoju Virtualnu poslovnicu
1/8

– S Addiko virtualnom poslovnicom predstavljamo jedinstvenu digitalnu uslugu koju ne može ponuditi nitko drugi na tržištu. Riječ je o dosad u Hrvatskoj nezamislivom digitalnom “end-to-end” procesu, tako da mi danas zapravo predstavljamo bankarstvo budućnosti – komentirao je predsjednik uprave Addika Mario Žižek koji je cijelu prezentaciju odradio u hologramskom obliku.

Pogledajte i video o plaćama u Zagrebu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije