Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani komunikacija

Bruketi&Žiniću zlato i srebro na Effieju za ovcu Gregora

dani komunikacija,nagrade,portal
Željko Lukunić/PIXSELL
21.05.2013.
u 21:30

Agencija Bruketa&Žinić nagrađena je za kampanju Tele2 kojom je poznata postala ovca Gregor. Za kampanju “Tele2 - Revolucija” ista je agencija osvojila još i srebrni Effie.

Agencija Bruketa&Žinić OM najuspješnija je agencija ovogodišnjeg natjecanja Effie te se okitila zlatnom i srebrnom nagradom, ali je konkurenciju pomela i u kategoriji Grand-prix.

Priznanjima je poznata agencija nagrađena u sklopu ovogodišnjih Dana komunikacija koji su održani su rovinjskom hotelu Lone, a kojim se nagrađuju najefikasnije marketinške kampanje. Agencija Bruketa&Žinić nagrađena je za kampanju Tele2 kojom je poznata postala ovca Gregor. Za kampanju “Tele2 - Revolucija” ista je agencija osvojila još i srebrni Effie. 

U toj kategoriji Bruketa i Žinić nisu jedini nagrađeni, srebrno priznanje osvojile su i kampanje “Nescafe - Nescafe Classic budilice”, “Erste banka - Bankarite s kunama”, “Dorina Čoksa - Puna čokolada mlijeka” Kraš. Brončane Effie nagrade osvojili su Zagrebačka pivovara, BBDO Zagreb, Imago reklamna agencija, Labud za kampanju “Sanitar – kralj kupaonice”, Podravka za “Lero - Kad se voće koncentrira!”, Raiffeisen Bank za “RBA tekući račun za umirovljenike - U dobroj formi”.

>>Bruketa & Žinić jedni su od šest dobitnika Zlatne kune

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije