Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Banco Popolare Croatia nagrađen za društveno odgovorno poslovanje

Banco Popolare
Arhiva VL-a
16.12.2009.
u 15:38

Zajednica za društveno odgovorno poslovanje u HGK već drugu godinu zaredom dodjeljuje ovu nagradu u kategoriji malih, srednjih i velikih tvrtki.

Banco Popolare Croatia dobitnik je nagrade indeks DOP-a Hrvatske gospodarske komore za najveći napredak u društveno-odgovornom poslovanju u odnosu na prošlu godinu. Zajednica za društveno odgovorno poslovanje u HGK već drugu godinu zaredom dodjeljuje ovu nagradu u kategoriji malih, srednjih i velikih tvrtki.

Iz banke ističu da su im osnovna načela održivosti i društvene odgovornosti ugrađena su u temeljne odrednice i dokumente, poput vizije i misije, kodeksa etičkog poslovanja i kodeksa korporativnog upravljanja. Prvi izvještaj o održivosti Banco Popolare Croatia obuhvaća razdoblje od 2007. do 2008. godine te sadrži i podatke za prvu polovicu 2009. godine.

-  Plan poslovanja banke uključuje razvoj njezine najvrednije imovine, a to su ljudi, djelatnici banke, zatim brigu za zajednicu u kojoj djelujemo i optimalan odnos prema okolišu. Jedan od važnih koraka u tom smislu jest i pristupanje Hrvatskome poslovnom savjetu za održivi razvoj u travnju 2008. godine - objasnila je Sanja Pančić, voditeljica odjela komunikacija i marketinga banke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije