Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje na Austriju

Arena Hospitality grupa kupila hotel u Nassfeldu za 112 milijuna kuna

Dusko Marusic/PIXSELL
03.12.2021.
u 12:46

U Arena Hospitality grupi ističu kako će svojim korisnicima i gostima sada nuditi mogućnost i ljetnog i zimskog i gradskog turizma

Uz već postojeće hotele, apartmanska naselja i kampove u Puli i Medulinu, te hotele u Njemačkoj, Mađarskoj i Srbiji, turistička tvrtka Arena Hospitality grupa poslovanje širi i na Austriju.

Ta je kompanija za 112 milijuna kuna upravo okončala kupovinu hotela FRANZ ferdinand Mountain Resort u Nassfeldu. Hotel nosi četiri zvjezdice, ima 144 sobe, restoran, bar, wellness i saunu, dječje sadržaje, te pustolovni zid za penjanje unutar hotela visok 16 metara, a Arena Hospitality grupa preuzima upravljanje već u zimskoj sezoni 2021/2022. Novi vlasnik planira i dodatnu investicija od 15 milijuna kuna u nove sadržaje; gradit će se povezani unutrašnjo-vanjski bazen, bar na otvorenom, te proširivati wellness centar i animacijsko-dječji dio.

- Ova nova akvizicija AHG stavlja  u  novo  područje  djelovanja  koje  se  širi  i  na  zimske  aktivnosti,  a  dolazi  u  vrlo  posebnom trenutku  za  kompaniju  kada  sa  jedne  strane  završavamo  nevjerojatnu  sezonu,  a  s  druge  strane istovremeno započinjemo izgradnju hotela s pet zvjezdica u glavnom gradu Zagrebu i provodimo završnu fazu rekonstrukcije hotela Grand Brioni, našeg najluksuznijeg hotela u Puli - kaže predsjednik uprave Arena Hospitality grupe Reli Slonim.

Inače, Austrija je jedno od najvećih tržišta za Arena Hospitality Grupu, pa bi spoj ljetovališnih, jadranskih destinacija Pule i Medulina sa planinskom, alpskom destinacijom Nassfelda, koje su blizu i geografski i cestovno, trebao dodatno osnažuju tržišno pozicioniranje pulske turističke kompanija. U Arena Hospitality grupi ističu kako će svojim korisnicima i gostima sada nuditi mogućnost i ljetnog i zimskog i gradskog turizma.  

Gosti nasfeldskog FRANZ ferdinand Mountain Resorta, ljubitelji skijanja i snowbordinga, uživat će u 110 kilometara skijaških staza sa žičarom udaljenom svega 50 metara od hotela. Ali, domaćini iz Arena Hospitality grupe računaju i s ljetnim mjesecima tijekom kojih popularni Nassfeld masovno posjećuju ljubitelji planinarenja, penjanja, pješačenja i brdskog biciklizma. 

VIDEO Gradonačelnik Tomislav Tomašević o kašnjenju odvoza otpada i novoj odluci o naplati odvoza otpada prema količini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije