Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavna skupština

Ante Vlahović novi predsjednik Nadzornog odbora Croatia osiguranja

ante vlahović
Foto: Žarko Bašić/PD/PIXSELL
22.04.2014.
u 16:59

Za članove Nadzornog odbora izabrani su prof. dr. Josip Tica, Plinio Cuccurin, Branko Zec, Roberto Škopac, te Miroslav Hrašćanec kao predstavnik radnika

Na 39. Glavnoj skupštini Croatia osiguranja izabrani su novi članovi Nadzornog odbora te tvrtke, objavljeno je putem priopćenja na Zagrebačkoj burzi. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je mr. Ante Vlahović, predsjednik Uprave Adris grupe, a za zamjenika predsjednika Nadzornog odbora izabran je Mladen Blažević. Za članove Nadzornog odbora izabrani su prof. dr. Josip Tica, Plinio Cuccurin, Branko Zec, Roberto Škopac, te Miroslav Hrašćanec kao predstavnik radnika.

Nadzorni odbor imenovao je i novu Upravu društva, koju čine: Sanel Volarić, Nikola Mišetić i Andrej Koštomaj. Dosadašnji predsjednik Uprave CO Krešimir Starčević i član Ivan Fabijančić sporazumno odlaze iz tvrtke.

>> Adris grupa o CO: Čeka nas zahtjevno restrukturiranje

>> Mrsić: Zadaća nam je postići da mirovina bude najmanje 60 posto plaće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije