Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RideCar, Bipa...

Tražite posao? Ovo su top-poslovi ovog tjedna!

Poslovni sastanak
Foto: Thinkstock
06.02.2018.
u 10:38

Najbolja radna mjesta koja su trenutačno u ponudi prema odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave.

RideCar traži voditelja regije (m/ž) za područje Zagreba, Istre i Kvarnera. Ako imate pet godina iskustva rada u rent-a-car industriji i imate razvijene organizacijske i voditeljske sposobnosti, ovaj bi posao mogao biti idealan za vas! Osnovna zadaća na ovoj poziciji jest nadzor poslovnica u Zagrebu, Rijeci i Puli. Više doznajte ovdje.

Bipa zapošljava category managera za grad Zagreb. Osnovni su zadaci za ovu poziciju odgovornost za upravljanje asortimanom, realizacija postavljenih parametara, razvoj mreže dobavljača, ugovaranje poslovnih aktivnosti te analiza i praćenje potreba tržišta. Od potencijalnih kandidata očekuje se visoka stručna sprema, iskustvo i izvrsne analitičke i organizacijske sposobnosti. Više o uvjetima natječaja potražite ovdje.

Grawe je u potrazi za predstavnikom prodaje (m/ž) u Zadru i okolici. Na ovom poslu kandidati imaju priliku izgraditi vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka, rade na terenu s postojećim i novim strankama u svrhu ostvarenja svojih ciljeva te kreiraju najbolje ponude za stranke. Detalje potražite ovdje.

Zagrebačke pekarne Klara zapošljavaju voditelja Premium storea u Zagrebu. Ako ste proaktivni, inovativni, komunikativni te volite raditi u timu, pridružite se! Potrebna je srednja stručna sprema, a poželjan je ekonomski ili ugostiteljski smjer. Ako k tome  imate i vozačku dozvolu B kategorije, govorite engleski i poznajete rad na računalu, prijavite se ovdje.

Valamar Riviera, vodeća turistička kompanija, traži više zaposlenika (m/ž) za poziciju suradnika za odnose s gostima, na području Poreča, Rapca, otoka Krka i Raba. Opis posla uključuje promociju, prodaju i naplatu izleta, turističkih atrakcija, tailor-made tura, suvenira i ostalih usluga. Više pogledajte ovdje.

Interseroh d.o.o., jedna od vodećih tvrtki za usluge gospodarenja otpadom na području RH, zapošljava stručnog suradnika za vođenje djelatnika na području Istarske i Primorske-goranske županije. Idealan kandidat treba educirati, osposobljavati za rad i opremati djelatnike na lokacijama. Uz to, treba obilaziti lokacije te kontrolirati rad djelatnika. Više o natječaju i uvjetima za prijavu pogledajte ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska, jedan od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu, nudi poziciju specijalista kontrole kvalitete za svježe proizvode (m/ž). Mjesto rada: Sveta Nedelja. Ako ste završili Veterinarski fakultet ili Agronomski fakultet: smjer stočarstvo,  Prehrambeno-biotehnološki fakultet ili SSS odgovarajućeg usmjerenja uz adekvatno radno iskustvo, a poznajete zakonske regulative vezane uz proizvode ribarstva i mesne proizvode, ovaj bi vas posao itekako mogao zanimati. Više provjerite ovdje.

Ključne riječi

Komentara 2

TH
than
11:50 06.02.2018.

Svaka vama cast na tekstu, ali ponuda radnih mjesta kod nas se moze svesti na tri rijeci : jad i bijeda. Top posao prodaja suvenira i izleta ?!?! Ili predstavnik prodaje ? Ne pise nam se dobro.

DU
Deleted user
08:34 07.02.2018.

Jesenti milu bigulicu, nigdje ni riječi o tome kolika je plaća na tim tzv. top poslovima. Budući da se taji taj podatak, može se pretpostaviti da nije bogzna kakva. Nazivi radnih mjesta jako su moderni i zvučni, ali to nee znači da je i plaća za rad na njima pristojna. Vjerojatno oko 5000 kn u prosjeku, da si ne lažemo. Tja, kaj se more. To je hrvatska gospodarska stvarnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije