Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaganja u turizam

Agrokor se udružuje s njemačkim TUI-jem kako bi gradio hotele

\'05.11.2007.,Zagreb - Ivica Todoric Photo Boris Scitar/Vecernji list\'
Boris Ščitar/Arhiva VL
13.03.2012.
u 11:25

Osnovni je problem turoperatorima raspoloživost i količina hotelskih kapaciteta, diferencijacija i ekskluzivnost za pojedina tržišta, objašnjavaju iz Agrokora.

Pravi cilj Agrokorova preuzimanja manjinskog udjela u dubrovačkoj agenciji Gulliver Travel, kako se špekulira, udruživanje je Ivice Todorića s njemačkim TUI-jem koji drži 70 posto Gullivera, te pokretanje zajedničkih ulaganja u gradnju hotela u Hrvatskoj, piše Poslovni dnevnik.

>>Ivan Todorić kupio udjel u dubrovačkom Gulliver Travelu

Da se Agrokor sprema graditi hotele uz pomoć svog novog partnera, neizravno je potvrdio i Agrokor.

– U razgovorima koje smo imali s TUI-jem, ali i s drugim velikim multinacionalnim turoperatorima, svi su izrazili spremnost da se vrate na hrvatsko tržište s većim naletima aviona te da produže sezonu, no osnovni im je problem raspoloživost i količina hotelskih kapaciteta, diferencijacija i ekskluzivnost za pojedina tržišta. Stoga je jasna pozicija Agrokora da se proaktivno uključi u turistički sektor i kao najveća kompanija u regiji pomogne znatnijem i stabilnijem rastu destinacije. Želimo dati podršku najvećima u svijetu i ohrabriti ih da investiraju u hrvatski turizam – piše u Agrokorovu priopćenju.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 5

Avatar WindFucker
WindFucker
11:50 13.03.2012.

Zaposleni ste kod nas, kupujete hranu kod nas, putujete uz nas, točite gorivo kod nas, račune plaćate kod nas. Sljedeći koraci su nam telekom, AC Zubak, hotelijerstvo. U znak zahvalnosti hrvatskim zakonima, ovaj spomenik podiže Agrokor d.d.

MA
mareiaco
12:04 13.03.2012.

Ja bi ga zamolila da plati porez a ne da mu država otpisuje nek i nama obrtnicima onda otpisuje i svim građanima a ne samo podobnima.Osobno mislim da Todorić je sve ali od poštenja nema ni slovo P.

Avatar WindFucker
WindFucker
14:40 13.03.2012.

Po običaju, članak o Todoriću je ekspresno nestao sa naslovnice... Nema bolje demokracije od one kojom vlada monopol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije