Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TURIZAM

Ivan Todorić kupio udjel u dubrovačkom Gulliver Travelu

Ivan Todorić
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
08.03.2012.
u 16:05

Ovom akvizicijom Agrokor je napravio prvi korak u stvaranju strateške suradnje s većinskim vlasnikom tvrtke - renomiranim svjetskim touroperatorom TUI Travel PLC

Predsjednik Nadzornog odbora Agrokora Ivan Todorić kupio je u srijedu na turističkom sajmu u Berlinu manjinski udio u dubrovačkoj tvrtki Guliver Travel d.o.o., priopćili su iz koncerna Agrokor.

Ugovor o kupoprodaji udjela u jednoj od vodećih ''destination management'' kompanija u regiji potpisao je i predsjednik uprave Gulliver Travela Goran Hrnić. Ovom akvizicijom Agrokor je napravio prvi korak u stvaranju strateške suradnje s većinskim vlasnikom tvrtke - renomiranim svjetskim touroperatorom TUI Travel PLC. Cilj je tvrtke povratak putnika iz destinacija Europske unije na Jadran, odnosno da se brojke dolazaka izjednače s onima iz predratnog razdoblja kada je TUI u Hrvatsku dovodio preko 200.000 posjetitelja.

Komentara 8

OS
osica
17:09 09.03.2012.

- ma i treba kupovati - ima se . Jučer čitam na jednom portalu da je država Todoriću otpisala 400 miliona duga\"

OB
-obrisani-
17:52 08.03.2012.

Pogledajte ovaj video http://youtu.be/7DGGdbGvA4s :) hvala :)

OB
-obrisani-
08:46 09.03.2012.

Dajte im i Bana sa Jelacica platza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije