Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Gospodarstvo

Adris grupa: Rast svih ključnih pokazatelja poslovanja

U sljedećem trogodišnjem razdoblju u turistički dio svoga poslovanja Adris planira investirati gotovo tri milijarde kuna, u zdravu hranu više od 220 milijuna, te u osiguranje 290 milijuna kuna, što će generirati stabilan rast prihoda i rastuću dobit.
27. veljače 2020. u 12:11 1 komentara 304 prikaza
Adris grupa
Foto: Promo

Adris grupa je u 2019. godini prema nerevidiranim konsolidiranim izvješćima ostvarila ukupni prihod u iznosu od 6,1 milijardu kuna, što predstavlja rast od pet posto.

Adris SJEDNICA NADZORNOG ODBORA ADRIS GRUPE U sljedeće tri godine Adris će uložiti gotovo četiri milijarde kuna

Prihod od prodaje robe i usluga iznosio je 5,4 milijarde kuna i za sedam posto je veći u usporedbi s prethodnom godinom.

Prihodi ostvareni na inozemnim tržištima veći su za pet posto i iznose 1,59 milijardi kuna.

Croatia osiguranje postavilo je novu strategiju za sljedeće petogodišnje razdoblje te je pokrenut transformacijski program koji sadrži niz poslovnih inicijativa s ciljem povećanja konkurentnosti i profitabilnosti tvrtke.

Uz fokus na digitalizaciju, Croatia osiguranje će nastaviti raditi i na daljnjem razvoju ukupnog tržišta osiguranja u Hrvatskoj, zadržavajući pritom vodeću poziciju na osigurateljnom tržištu u svim parametrima vezanim za reputaciju, imidž i snagu branda.

Svečana dodjela donacija i stipendija Zaklade Adris NAJVEĆA KORPORATIVNA ZAKLADA Zaklada Adris ove godine donirala više od tri milijuna kuna za pojedince i projekte koji mijenjaju Hrvatsku nabolje

Maistra je u protekloj 2019. godini lansirala na tržište Grand Park Hotel Rovinj koji predstavlja ključan proizvod u procesu zaokruživanja vrhunske rovinjske hotelske ponude.

Drugi veliki pomak u ulagačkom procesu u turističkom segmentu Adrisa formalni je završetak postupka vezanog za hotel Marjan u Splitu, što će Adrisu omogućiti ulazak u ovo rastuće turističko odredište.

Cromaris je u 2019. godini ostvario prodaju od 9.557 t ekvivalenta svježe ribe, što je rast od osam posto. Izvoz čini 80 posto prihoda od prodaje.

U procesu koji je vezan za Agrokor, Adris je u skladu s razinom očekivanih rizika, obavio sva potrebna rezerviranja.

Adris grupa PROMO Adris grupa: Rast prihoda uz snažne investicijske i akvizicijske aktivnosti

U sljedećem trogodišnjem razdoblju u turistički dio svoga poslovanja Adris planira investirati gotovo tri milijarde kuna, u zdravu hranu više od 220 milijuna, te u osiguranje 290 milijuna kuna, što će generirati stabilan rast prihoda i rastuću dobit.

SUZANA KAČIĆ BARTULOVIĆ
Skandal u splitskoj školi: SDP-ovka pozirala s pištoljem, roditelji zgroženi, reagirao i Fuchs
r
OHR SAVJETNIK
Rozaceja: Crvenilo lica – možemo li ga sakriti?
  • PrivatizacijskaKomunjara:

    Jesu li vlasnici Adrisa u tih famoznih 200 obitelji ,kojoj stranci pripadaju , jesu li mozda bivsi clanovi CKKPJ , imaju li mozda Hercegovacko porijeklo ,jesu li im djeca krstena , govore li Hrvatski kod kuce ,ili se sluze nekim ... prikaži još! drugim jezikom ,kojoj loži pripadaju ,nek dokazu porijeklo imovine ,Saša Cvetojevic i Tedesci su na wc papiru i zvakama zaradili prvi milijunckek, a ovi ???