Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cilj im je odobravati kredite za 20 minuta

Addiko ponudio kredit bez kamata i troškova

Addiko banka
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
05.05.2022.
u 13:20

Otkrio je i da je banka u prvom kvartalu povećala volumen gotovinskih kredita za čak 40 posto

Addiko bank plasirao je danas kredit do 10.000 kuna bez kamata i troškova u promotivnoj akciji koja će trajati do kraja svibnja.

- Nema skrivenih troškova. Nema uvjeta da se prebaci plaća. Probajte pa vidite, uvjerite se. Imamo i mi svoje vlasnike, oni imaju svoje motive, a imamo i neku malu pomoć oko toga - objavio je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addika na radnom ručku s novinarima. 

Otkrio je i da je banka u prvom kvartalu povećala volumen gotovinskih kredita za čak 40 posto u odnosu bna isto razdoblje lani, nakon što su uveli mogućnost online odobravanja i "video bankare". 

Bitno je napomenuti da su gotovinski krediti jedini koje banak nudi građanima jer je još 2019. prestala sa stambenim kreditiranjem. 
Žižek poručuje da im je cilj da klijent može dobiti kredit u roku od 20 minuta od trenutka kad ga zatraži digitalnim putem, na prodajnom mjestu s kojim imaju sklopljen ugovor. 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije