Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

AD Plastik u Vodećem tržištu Zagrebačke burze

AD Plastik među prvim je kompanijama koje su se odlučile pristupiti ovom prestižnom tržišnom segmentu, rekla je Ivana Gažić
22. prosinca 2018. u 06:30 1 komentara 253 prikaza
AD Plastik
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dioničko društvo AD Plastik jučer je na Zagrebačkoj burzi potpisalo ugovor o prelasku u Vodeće tržište Zagrebačke burze, objavila je burza.

Reuel Slonim i Ivana Gažić Potpisan ugovor Arena Hospitality Group u Vodećem tržištu Zagrebačke burze

Ugovor su potpisali Marinko Došen, predsjednik Uprave AD Plastika i Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze.

– Iznimna nam je čast biti među prvim kompanijama uvrštenim na Vodeće tržište Zagrebačke burze. AD Plastik ostvaruje jako dobre poslovne rezultate i u posljednjih smo nekoliko godina uložili velike napore kako bismo postigli željeni napredak u izvještavanju i informiranju investicijske javnosti. Naš je primarni cilj visoka razina transparentnosti komunikacije prema dioničarima, ali i ostalim dionicima kompanije, u svrhu pravovremenog i točnog informiranja o svim ključnim aktivnostima kompanije i rezultatima koji iz njih proizlaze.

Medicinske sestre DOZVOLA ZA 63.000 STRANACA Otkrivamo: Hrvatska će od 2019. uvoziti i medicinske sestre

Naš su rad i napredak prepoznati od stručne i široke javnosti, čemu svjedoče brojna priznanja i nagrade koje primamo. To nam je veliki poticaj, ali i odgovornost za budućnost. Prelaskom na prestižno, ali vrlo zahtjevno Vodeće tržište Zagrebačke Burze, želimo svojim primjerom doprinijeti podizanju transparentnosti i korporativnog upravljanja te razvoju cjelovitog tržišta kapitala u Hrvatskoj – izjavio je Marinko Došen, predsjednik Uprave AD Plastika.

>> Pogledajte video o uvozu radnika u Hrvatsku

piton
Uhvaćen trenutak
Nevjerojatna scena iz divljine: Piton je kao od šale progutao krokodila...
PPD
ENERGETSKA UČINKOVITOST
Najbolji savjeti za uštedu energije: Ugasi i iskopčaj te sačuvaj planetu i novac
  • Avatar southman
    southman:

    To je prava firma ! Dokaz da i u Hrvatskoj može jedna kvalitetno vođena proizvodna firma uspjeti na međunarodnom planu !