Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRŽIŠTE KAPITALA

AD Plastik u Vodećem tržištu Zagrebačke burze

AD Plastik
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
22.12.2018.
u 06:30

AD Plastik među prvim je kompanijama koje su se odlučile pristupiti ovom prestižnom tržišnom segmentu, rekla je Ivana Gažić

Dioničko društvo AD Plastik jučer je na Zagrebačkoj burzi potpisalo ugovor o prelasku u Vodeće tržište Zagrebačke burze, objavila je burza.

Ugovor su potpisali Marinko Došen, predsjednik Uprave AD Plastika i Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze.

– Iznimna nam je čast biti među prvim kompanijama uvrštenim na Vodeće tržište Zagrebačke burze. AD Plastik ostvaruje jako dobre poslovne rezultate i u posljednjih smo nekoliko godina uložili velike napore kako bismo postigli željeni napredak u izvještavanju i informiranju investicijske javnosti. Naš je primarni cilj visoka razina transparentnosti komunikacije prema dioničarima, ali i ostalim dionicima kompanije, u svrhu pravovremenog i točnog informiranja o svim ključnim aktivnostima kompanije i rezultatima koji iz njih proizlaze.

Naš su rad i napredak prepoznati od stručne i široke javnosti, čemu svjedoče brojna priznanja i nagrade koje primamo. To nam je veliki poticaj, ali i odgovornost za budućnost. Prelaskom na prestižno, ali vrlo zahtjevno Vodeće tržište Zagrebačke Burze, želimo svojim primjerom doprinijeti podizanju transparentnosti i korporativnog upravljanja te razvoju cjelovitog tržišta kapitala u Hrvatskoj – izjavio je Marinko Došen, predsjednik Uprave AD Plastika.

>> Pogledajte video o uvozu radnika u Hrvatsku

Komentara 1

Avatar southman
southman
08:19 23.12.2018.

To je prava firma ! Dokaz da i u Hrvatskoj može jedna kvalitetno vođena proizvodna firma uspjeti na međunarodnom planu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije