Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Ženska perspektiva

65 slavonskih poduzetnica Daruvarčanima predstavilo tradicionalne domaće proizvode i rukotvorine

U travnju ove godine Daruvar je ugostio 65 slavonskih poduzetnica, sudionica projekta „Ženska perspektiva“, koje su na gradskome trgu predstavile tradicionalne domaće proizvode i rukotvorine
23. rujna 2019. u 08:00 126 prikaza
Ženska perspektiva
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/8

Posjet Daruvaru organiziran je u sklopu projekta „Ženska perspektiva“ kojeg provodi Udruga za razvoj poduzetništva „PERSPEKTIVA“, a koji poduzetnicama iz sedam slabije razvijenih županija srednje i istočne Hrvatske omogućuje kvalitetniji razvoj i jačanje njihovih poduzetničkih aktivnosti.

S poduzetnicama su se tom prilikom družili gradonačelnik Grada Daruvara Damir Lneniček i predsjednica Gradskoga vijeća Snježana Sabo, inače i sama sudionica projekta.

„Edukacijske radionice o poduzetničkim i socijalnim vještinama dokazale su da trebamo puno znanja i informacija, međusobnog umrežavanja i razmjene iskustava. Prodaja roba i usluga vrhunac je tog poslovnog puta, što su neke od nas i pokazale na sajmu u Daruvaru, uskoro će biti i u Glini, no nadam se da će se umrežavanje na lokalnoj i regionalnoj razini nastaviti i u budućnosti“, izjavila je Snježana Sabo.

Ženska perspektiva | Autor : Promo Foto: Promo

Kako bi se ovim projektom poduzetnicama omogućila veća vidljivost, bolja međusobna povezanost i mentorstvo u jačanju njihovih poduzeća, održan je i niz edukacijskih radionica. Osim edukacijskih radionica, poduzetnicama je u goste stigla Kristina Ercegović, poznata autorica i poduzetnica koja je podijelila svoja iskustva.

„Ženska perspektiva odlično je osmišljen i organiziran program. Osluškuje stvarne potrebe žena, pruža im znanja koja im trebaju, dovodi kvalitetne i autentične predavače te pruža izvrsnu priliku za umrežavanjem i inspiraciju uz stalni poticaj i podršku koja nam svima treba. Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati. Kako i same žene kažu - dotaklo me“, rekla je Kristina Ercegović.

Ženska perspektiva | Autor : Promo Foto: Promo

Završetkom poslovne edukacije projekt je ušao u fazu u kojoj su poduzetnicama bili dodijeljeni mentori kako bi ih savjetovali i pomogli im podići kvalitetu njihova poslovanja.

Projekt Ženska perspektiva provodi Udruga za razvoj poduzetništva PERSPEKTIVA iz Lipika, a financira The Coca-Cola Foundation.

Sadržaj nastao u suradnji sa Ženskom perspektivom

Mons. Mate Uzinić
MONS. UZINIĆ NA FACEBOOKU
'Žao mi je ako sam razočarao neke vjernike'
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“