Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDAN IZBOR

VIDEO Kako im je ovo palo na pamet? Lopatom skidali snijeg s Tesle, stakla polijevali vrućom vodom

Foto: Screenshot
1/3
11.01.2024.
u 09:57

Automobil Tesla talijanskih registracija bio je prekriven snijegom, a iza njega su bile i putne torbe.

Društvenim se mrežama širi neobičan video na kojem dvije osobe na dosta nekonvencionalan način čiste svoj automobil. Ne zna se točno gdje je i kad video nastao, no mnogi su ostali u čudu potezima muškarca i žene.

Automobil Tesla talijanskih registracija bio je prekriven snijegom, a iza njega su bile i putne torbe. Par je vjerojatno bio u žurbi jer je trebalo krenuti na put pa su auto odlučili očistiti – lopatom i vrućom vodom. Zvuk lopate koja struže po zaleđenim staklima i karoseriji automobila izaziva jezu kod mnogih koji se pitaju kako je nekome palo na pamet lopatom strugati snijeg i led na ovaj način. Svakako nije preporučljivo ni vrućom vodom polijevati led na staklima. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 2

TI
Tinček
15:25 11.01.2024.

Ne shvaćam da oni ne shvaćaju. Očito nije ni važno, za neke je auto samo potrošna roba.

LE
Levanto
12:19 11.01.2024.

Da su ga zaradili plaćom, ne bi im to palo na pamet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije