Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNO

Upalila vam se lampica u automobilu? Postoji jednostavan način da saznate o čemu se radi

Ilustracija
GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
18.02.2024.
u 00:05

Iako na ovaj način lako možete otkriti o kojem se problemu radi, dobro bi bilo da naučite što znače koji simboli

Kada vam automobil želi nešto 'reći', to će napraviti uz pomoć instrument ploče. No, mnogima je problem protumačiti što točno znači neka od šezdeset različitih ikona koje se nalaze na ploči. Ljudi krenu tada listati priručnik vozila kako bi odgonetnuli o čemu se radi, no sada postoji jednostavnija opcija. Vlasnicima iPhonea njihov mobitel može pomoći u dijagnostici a sve što trebaju napraviti je fotografirati ikonicu koja se upalila. Značajka koja prepoznaje ta svjetla nalazi se u iOS-u 17.

Zatim otvorite tu fotografiju u svojoj fotogaleriji i prijeđite prstom prema gore. Tada će se pojaviti izbornik koji će sadržavati i funkciju Auto Symbol. Ako kliknete na njega, vaš iPhone će identificirati koje svjetlo upozorenja vam pokazuje i znat ćete što se događa. Odlična pomoć lijenima, ali ipak biste se trebali malo potruditi i naučiti što simboli na instrument ploči – znače, piše HAK Revija.

FOTO Znate li što znače ove lampice u automobilima? Zbog nekih morate odmah ugasiti vozilo!

Ilustracija
1/6

VIDEO Noćna mora svakog vozača na autocesti: Pogledajte munjevito preticanje kamiona

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:40 17.02.2024.

Meni se i ne gase...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije