Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAJAM U PEKINGU

Tržište na kojem se stvarno zarađuje

peking
Foto: Screenshot Deutsche Welle
29.04.2016.
u 10:44

Volkswagen svaki drugi automobil u međuvremenu prodaje u Kini, a prodaja raste

Najvažniji automobilski sajam ove godine trenutačno se održava u Pekingu. Kina je daleko najveće tržište automobila na svijetu. Osobito njemački proizvođači tamo dobro zarađuju.

Volkswagen, primjerice, svaki drugi automobil u međuvremenu prodaje u Kini, a prodaja raste. U prva tri mjeseca ove godine zabilježen je rast od gotovo sedam posto.

Za razliku od Europe ili SAD-a, u Kini  skandal s manipulacijom ispušnih plinova nije tema. Kineze ionako ne zanimaju dizel-automobili, nego najnovija tehnika i snažni motori.

 

>> U kineskoj tvornici proizveden milijunti primjerak Škode

Komentara 4

DR
drascovic
02:54 03.05.2016.

Trebate financiranja za vaš dom, za posao, za kupnju automobila, kupiti motocikl, stvoriti svoj vlastiti posao, za svoje više sumnje osobne potrebe. Mi dati osobne kredite u rasponu od 2.000 do € 3.000.000 uz nominalnu kamatnu stopu od 3% bez obzira na iznos. Navedite u svoje kreditnih zahtjeva točan iznos i otplate pojam koji želite. Kontakt za osobne kreditnih zahtjeva: revertfinance@gmail.com

ZI
zion1
11:06 30.04.2016.

Da li vam je potreban kredit ??? Naša tvrtka je ime Zion Financial Services Limited, dajemo kredite zainteresiranim kupcem koji su u potrazi za kredite kako bi poboljšali svoje poslovanje, možemo vam pomoći s zajam do 15 milijuna €. Možemo vam pomoći pozajmljivanje novca, da pokrene posao ili proširiti svoje postojeće poslovanje, nudimo osobni zajmovi, auto krediti, poslovne zajmove, hipotekarni krediti, poljoprivredni krediti, ili kredit iz bilo kojeg razloga i sl Ako trebate kredit je danas da nas kontaktirate. Možemo posuditi do 15 milijuna eura. Pošalji nam se prijaviti: zionloan1@gmail.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije