Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SMARTFON

Stigao najjači Honorov mobitel Magic4 Pro - stoji 8299 kn

Foto: Danijel Lijović
1/4
10.06.2022.
u 15:30

Kineski brend mobitela Honor i u Hrvatsku je doveo svoj dosad najimpresivniji i najbolji smartfon visokih performansi

Honor je u Zagrebu predstavio svoj prvi premium uređaj u Hrvatskoj - Honor Magic4 Pro. Ovaj pametni telefon perjanica je brenda koji se ponovo želi nametnuti u Europi i RH. Opremljen je najjačem ovogodišnjih Android čipsetom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G, dizajn je vrlo elegantan s četverostruko zakrivljenim zaslonom visoke kvalitete od 6,81 inča.

Koristi 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. Nova je i trostruka kamera s velikim foto senzorima namijenjena i za široke kadrove uz bolju oštrinu i za kvalitetno zumiranje. Cijena je također impresivna - 8299 kn. 

„U HONOR-u uvijek nastojimo osluškivati potrebe korisnika kako bismo im pružili najbolje korisničko iskustvo. HONOR Magic4 Pro, koji predstavljamo korisnicima u Hrvatskoj, pravi je prikaz naše inovativne tehnologije i dokaz da neprestano postavljamo standarde u industriji. Redefiniranjem izvrsnosti u dizajnu, zaslonu, kameri, performansama i sigurnosti, novi HONOR Magic4 Pro korisnici će iskusiti čaroliju korištenja pametnog telefona“, izjavio je Bruce Huang, prvi generalni direktor za HONOR u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji.

HONOR Magic4 Pro pokreće baterija velikog kapaciteta od 4600 mAh. Iz Honora tvrde da se s 100w žičanim punjačem Honor Magic4 Pro može napuniti do 100% kapaciteta u samo 30 minuta. Podržava i bežičnu superbrzu Honorovu tehnologiju (100 W) - tvrde da se već u 15 minuta tako može napuniti baterija mobitela do 50% kapaciteta.

Komentara 1

FA
FantaOrange
13:40 13.06.2022.

stoji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije