Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADI VRANA U ZAGREBU

VIDEO Zagrepčanka pokušala maknuti mladunče vrane s ceste, dočekalo ju neugodno iznenađenje

Foto: VL
1/2
10.06.2022.
u 14:47

Kako bi izbjegla taj scenarij, prolaznica je ručnikom uzela mladunče u ruke kada se na nju s obližnje grane spustila ljutita majka male vrane i krenula ju napadati

Novi slučaj napada vrana na prolaznike na zagrebačkoj Knežiji dogodio se ovoga poslijepodneva,.

Naime, prolaznica je danas poslijepodne šetala psa kada je vidjela mladunče vrane kako leži na cesti, u opasnosti od naleta automobila koji su prolazili. 

Kako bi izbjegla taj scenarij, prolaznica je ručnikom uzela mladunče u ruke kada se na nju s obližnje grane spustila ljutita majka male vrane i krenula ju napadati. 

Prolaznica je i dalje hrabro nastavila u svom naumu, unatoč tome što ju je i dalje napadala vrana, dok nije mladunče stavila na travu. Čak i nakon što ga je ostavila, vrana je napadala prolaznicu dok se nije dovoljno udaljila

Cijeli Zagreb već tjednima muku muči s ovakvim incidentima kojih je sve više, a iz Grada su objavili i priopćenje u kojem su poručili da je Grad ''siguran i konstantan izvor hrane'', zbog čega je od velike važnosti održavati okoliš oko stambenih objekata čistim i bez ostataka hrane. 

>> VIDEO Zagreb muku muči s vranama: Što učiniti u slučaju napada vrane i kako ga izbjeći?

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar R2D2
R2D2
15:09 10.06.2022.

Podsjeća me na onu turistkinju od prije nekoliko godina na Biokovu koja je išla "podragati" ridovku.

ME
meeri
15:51 10.06.2022.

Vrane napadaju i smeće izvan kontejnera. Top video o neradu možemo aktivista.

IP
info_punkt
15:13 10.06.2022.

kako znate da je to bila ljutita majka, a ne npr. ljutita strina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije