Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska marka

Prestižni Maserati i službeno stigao u Hrvatsku

Maserati Levante
Foto: Maserati
1/3
22.03.2018.
u 11:39

Prodajni salon već je u Jankomiru, a ubrzo s radom započinje i servis. Najmlađi model u ponudi, SUV Levante, stoji od 757.447 kuna

Maserati je napokon stigao u Hrvatsku! Temeljem proširenja ugovora za distribuciju vozila marke Maserati za Sloveniju, naime, tvrtka Autocommerce sada pokreće i službenu prodaju na našem tržištu. Prestižna marka Maserati, koja se diči tradicijom dužom od 100 godina, sa svojim će automobilima visoke klase i vozačima u Hrvatskoj moći pružiti sve blagodati koje vrh automobilske industrije danas nudi.

Privlačnosti Maseratijevih modela svakako će pomoći i umanjene trošarine koje su na snazi od siječnja.

Levante s 275, 350 ili 430 KS

Najmlađi Maseratijev model Levante - prvi iskorak ove marke u SUV segment - u Hrvatskoj tako do registracije stoji 757.447 kuna. Ova se cijena odnosi na Levante pokretan trolitrenim dizelskim motorom od 275 konjskih snaga, te s Q4 pogonom na sva četiri kotača sa sustavom aktivnim sustavom nadzora okretaja motora i ZF automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa. Serijsku opremu nemoguće je ovdje navesti u cijelosti. Dovoljno je reći da već i početni Levante ima sve čega se vozač može sjetiti. Primjerice, audio sustav s osam zvučnika, 8,4-inčni dodirni zaslon za upravljanje dvozonskim automatskim klima-uređajem, radiom, USB, AUX i SD ulazom, Carplay & Android Auto sustavom, Bluetoothom, telefonom i postavkama vozila, zatim elektronički upravljani zatvarač diferencijala, postavke za smanjenje potrošnje i dinamiku u svim uvjetima, kontrolni sustav pri spuštanju nizbrdo, pomoć pri kretanju uzbrdo, program stabilnosti, aktivni zvučni ispušni sustav, automatizirano otvaranje vrata prtljažnika, kožne presvlake. Oprema obuhvaća i zračno prilagodljiv ovjes, kao i kontrolu off road načina vožnje: graf ubrzanja, MSP system, Maserati Active Sound, prikaz mjenjača, visine ovjesa. Uz dizelski motor od 275 KS, Levante nudi i benzinske strojeve od 350 i 430 konja.

Ghibli najprodavaniji

Levante, naravno, nije usamljen u luksuznoj talijanskoj ergeli. Na raspolaganju je i Quattroporte, luksuzna limuzina klasičnih linija, kupe Granturismo, te Maseratijev najprodavaniji model Ghibli. S uključenim trošarinama, Ghibli s 275 konja stoji od 672.075 kuna. Nude se i dvije snažnije inačice - od 350 i 430 KS. Pogon je stražnji ili na sve kotače, ovisno o izvedbi. U svim primjercima mjenjač je automatski 8-stupanjski.

Maserati Levante
1/33

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije