Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ovaj pametni mobitel ima jednu od najizdržljivijih baterija na tržištu

HONOR Magic6 Lite
30.01.2024.
u 08:00

HONOR Magic6 Lite vlasnik je prestižnog priznanja DXOMARK Gold Label za natprosječno trajanje baterije

Globalni tehnološki brend HONOR dobio je prestižno priznanje Gold Label od DXOMARK-a za iznimne performanse baterije za svoj najnoviji uređaj HONOR Magic6 Lite koji je dostupan u prodaji i na hrvatskom tržištu.

HONOR Magic6 Lite savršen je spoj napredne tehnologije i dizajna usmjerenog na korisnika, a ističe se u ovoj novoj eri izvrsnosti baterije. Dizajniran je sa snažnom ultra-izdržljivom baterijom od 5300mAh, a prema DXOMARK-u, korisnicima osigurava do 21 sat reprodukcije videa, 12 sati igranja ili 13 sati pretraživanja društvenih mreža s jednim punjenjem. Trajanje baterije podržava do više od 3 dana autonomije uz umjerenu upotrebu i gotovo 2 dana intenzivnog rada, igre i zabave, naglašavajući ulogu uređaja u omogućavanju bezbrižnog korisničkog iskustva.

Osim svoje dugovječnosti, baterija HONOR Magic6 Lite pokazuje izvanrednu izdržljivost, zadržavajući 80% svog kapaciteta, čak i nakon 1000 ciklusa punjenja. To je pozicionira kao jednu od najizdržljivijih baterija pametnih telefona na tržištu, nudeći korisnicima pouzdanost u bilo kojem trenutku.

Veliki kapacitet baterije također omogućava slobodnije korištenje telefona. Bez uobičajenih mjera za štednju baterije, korisnik može pojačati svjetlinu, prepustiti se grafički intenzivnim igrama ili koristiti GPS navigaciju.

Uz impresivan kapacitet baterije, HONOR Magic6 Lite također ima i 35W SuperCharge tehnologiju koja iskustvo punjenja baterije pretvara iz dugotrajnog u brz, učinkovit proces. S 35W snage punjenja, HONOR Magic6 Lite obećava da će napuniti uređaj znatno brže od standardnih punjača te da korisnik neće dugo biti izvan pogona.

Uređaj se može pohvaliti naprednim sustavom upravljanja energijom. Radeći na MagicOS 7.2 temeljenom na Androidu 12, HONOR Magic6 Lite ima inteligentne algoritme koji učinkovito upravljaju potrošnjom energije. Ova optimizacija nije ograničena samo na softver. Hardver HONOR Magic6 Lite-a je dizajniran tako da radi u skladu sa softverom, stvarajući sinergiju koja produljuje trajanje baterije.

HONOR Magic6 Lite je više od samog lidera u performansama baterije. To je dokaz HONOR-ove predanosti inovacijama, dizajnu usmjerenom na korisnika i odgovornosti prema okolišu. Kako tvrtka nastavlja širiti svoju globalnu prisutnost, HONOR ostaje predan pružanju vrhunske tehnologije korisnicima širom svijeta, osiguravajući im pristup pametnim telefonima koji nadmašuju njihove svakodnevne potrebe.

HONOR Magic6 Lite pametni telefon dolazi u ponoćno crnoj, sunčano narančastoj i smaragdno zelenoj boji, te je dostupan kod svih mobilnih operatera - A1, Hrvatski Telekom i Telemach, te kod maloprodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 399 EUR. Korisnici će u promotivnom razdoblju od 15.01. do 29.02.2024. ili do isteka zaliha, uz kupnju HONOR-a Magic6 Lite, dobiti HONOR Choice Earbuds X5 slušalice.

Za više informacija posjetite HONOR online.

Facebook

Instagram

O HONOR-u
HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije