Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMALO TRAGEDIJA

Nesreća na reliju: Auto naletio na djevojku koja je pretrčavala stazu

Foto: Screenshot
27.11.2017.
u 11:31

Organizatori su se oglasili priopćenjem te navode da se nesreća dogodila oko 13 sati, a ozlijeđena je slovenska državljanka

Prilikom održavanja Rally Showa Santa Domenica na Savršćaku u Samoborskom otoku došlo je do nesreće. Dvije djevojke odlučile su, unatoč upozorenjima, pretrčati stazu kojom su jurili automobili i tada je došlo do nesreće. Jedna je djevojka uspjela izbjeći nalet automobila, no druga nije bila te sreće. Automobil je zahvatio djevojku te ju odbacio u jarak nakon čega je završila u bolnici.

Organizatori su se oglasili priopćenjem te navode da se nesreća dogodila oko 13 sati, a ozlijeđena je slovenska državljanka. Ona je zadobila vanjski prijelom potkoljenice te je prebačena u KBC Sestre milosrdnice gdje je operirana.

- Nažalost, djevojke nisu poštovale niti zaštitne ograde odnosno trake, niti upute sudaca ili redara. U trenutku u kojem su krenule pretrčavati stazu okupljeni gledatelji, suci i redari su za njima dovikivali u nadi da će ih zaustaviti, no one su ipak pretrčale stazu, očito uopće ne primijetivši automobil - stoji u priopćenju.

Za kraj su poručili gledateljima da poštuju odluke sudaca i redara te da se pridržavaju isključivo zona za gledatelje jer im na drugim dijelovima staze nije mjesto. 

1/14

Komentara 3

Avatar ShuPac
ShuPac
12:30 27.11.2017.

Samo su svemir i ljudska glupost beskonačni. Doduše za svemir nisam siguran

MX
Mister X
09:39 03.12.2017.

Zbog takvih glupih ponašanja prometu i na cestama gdje se odvija promet; završavaju ne rijetko vozači automobila u zatvorima neprilagođena brzina promili postaju za zakon -krivci . A bijeda pješačko- biciklistička ih onda još naziva te vozače "ubojicama" ....

DU
Deleted user
13:43 01.12.2017.

Vjerujem da je uspjela pretrčati,odmah bi se vraćala po nešto natrag-Das Kokosch.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije