Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatan program

Konstruktivna kritika, inspiracija i umrežavanje na predstavljanju hrvatskih Behance talenata!

bpr
Foto: PR FOTO
15.05.2014.
u 13:42

Dva puta godišnje na više od 500 lokacija u 80 zemalja svijeta održava se Behance Portfolio Reviews tjedan, a u općesvjetskom susretu, po treći puta, sudjeluje i Hrvatska...

Dva puta godišnje na više od 500 lokacija u 80 zemalja svijeta održava se Behance Portfolio Reviews tjedan, a u općesvjetskom susretu, po treći puta, sudjeluje i Hrvatska. Behance je vodeća i besplatna svjetska online platforma za predstavljanje i otkrivanje talenata iz kreativnih industrija. Korisnici servis koriste za prezentiranje svojih postignuća te za profesionalnu samopromociju, vidljivost i otvaranje novih poslovnih prilika.

Iako se ne zna točan podatak koliko u Hrvatskoj postoji Behance korisnika, primjeri iz prakse pokazuju kako s kvalitenom prezentacijom još kvalitetnijih radova možete doći do novih poslovnih angažmana putem ove online platforme.

Behance Portfolio Reviews održat će se sutra, 16. svibnja, s početkom u 20 sati u Swanky Mint hostelu, a u programu će sudjelovati šest aktivnih i stručnih članova Behance platforme čiji su projekti jedni od najpraćenijih u Hrvatskoj. Predavači i recenzenti su Ivorin Vrkaš, stručnjak za grafički dizajn i jedan od osnivača Rational International kolektiva, Ino Zeljak, fotograf koji je razvio veliko zanimanje za portretnu, modnu i nadrealnu fotografiju, Sandro Dujmenović, stručnjak iz područja vizualnih komunikacija, Ranko Blažina, jedan od rijetkih domaćih kreativaca koji zarađuje i živi od digitalne umjetnosti i ilustracije, Ante Matijaca, osnivač Unityja i dizajner koji će na početku susreta održati i inspirativni govor o osnivanju Unity tima te Luka Vucić, kreativac koji se izražava u različitim područjima umjetnosti, a na Behance Portolio Reviewsu govorit će o Motion dizajnu.

Do sada je na Behance Portfolio Reviews tjednu u Zagrebu sudjelovalo 12 recenzenata. Događanje organizira Hrvatsko društvo nezavisnih porfesionalca kroz Coworking Croatia program u suradnji s Rational International kolektivom s čijim ćete se radom i članovima moći upoznati, također, sutra. Behance Portfolio Reviews podržat će i DJ-i Radija 808, program je besplatan, ali ako želite sudjelovati u njemu morate se najaviti na Facebook eventu. Ovo umrežavanje i ova suradnja se ne propušta! Prijenosna računala u ruke i vidimo se sutra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije