Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆNA VERZIJA

Jeste li primijetili nešto neuobičajeno na Googleu?

google
Foto: Screenshot Google
27.12.2014.
u 09:33

Google je na naslovnicu ubacio referencu na kontroverzni film Intervju

Ako ste posjetili Google na Božić možda ste zapazili nešto uobičajeno. Naime, ispod tražilice na naslovnici stoji zanimljiva poruka - "Naša misija je da učinimo sve informacije na svijetu dostupnima - da, čak i filmove Setha Rogena".

Rogen je jedan od glavnih glumaca i autora kontroverznog filma Intervju, koji se bavi atentatom na sjevernokorejskog vođu Kima Jong-una, a koji je nakon nedaća sa sjevernokorejskim hakiranjima i prijetnjama umjesto u kinima prikazan na Google Playu i YouTubeu.

>> Kim Jong-un izbjegao filmski atentat, oca su mu pogubili autori "South Parka"

Komentara 5

DU
Deleted user
11:37 27.12.2014.

To što je Google imao na naslovnici ovih dana je bila neka ateistička vizija Božića (kad se već Božić spominje) :-) .

TV
tvrdapixa
13:54 27.12.2014.

Ameri planiraju upucati korejskog predsjednika. Doma u Americi su ionako dosad dosta svojih predsjednika upucali. Pit i to je Amerika.

GK
gjuro.kladaric
12:51 27.12.2014.

je, je, i nigdje krista na googletovoj naslovnici... google je neprijatelj hrvatske...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije