Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIMAC AUTOMOBILI

Hongkonški biznismen vjerojatno će kupiti Concept_One, ali još nije platio depozit

Rimac Concept One
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
20.06.2014.
u 17:08

The Standard je objavio kako se priča da je Martin Lee Ka-shing postao prvi lokalni vlasnik Concept_Onea

Mate Rimac ovaj se tjedan vratio iz Hong Konga, gdje je premijerno predstavljen Rimac Concept_One. Čini se da je hrvatski električni superautomobil izazvao pozornost tamošnjih medija, ali i potencijalnih kupaca. The Standard je tako objavio kako se priča da je ugledni hongkonški biznismen Martin Lee Ka-shing postao prvi lokalni vlasnik Concept_Onea.

U Rimac Automobilima rekli su nam da se nakon predstavljanja automobila pojavio jako veliki interes te da postoji velika vjerojatnost da će Ka-shing kupiti auto, ali da ne mogu sa sigurnošću reći jer još uvijek nije platio depozit.

Dosad su, inače, proizvedena dva od osam planiranih primjeraka Concept_Onea. Jedan je već isporučen u Španjolsku, a gotovo svi ostali su rasprodani - jedan ide u Ameriku, drugi u Njemačku, treći u Kolumbiju, a ostali vjerojatno u Kinu, kažu u Rimac Automobilima.

>> CNN u Svetoj Nedelji snimio reportažu o Rimcu

>> Rimac prodao prvi Concept One bogatom Amerikancu

>> Sve tajne koje Rimac Concept One čine superautomobilom

Komentara 4

MP
mali_plavi
16:45 21.06.2014.

Svaka čast Mate. Ima nas koji vjerujemo u tebe. ALi ima i ljubomornih, klasičnih Hrvata!!!

Avatar dva4u
dva4u
08:57 21.06.2014.

"jedan ide u Ameriku, drugi u Njemačku, treći u Kolumbiju, a ostali vjerojatno u Kinu," - hahaha - svi su rasprodani, ali se ne zna kome. rimac prodaje tešku magluštinu... nije on prodao NIŠTA. jer nije proizveo NIŠTA. osim onogog jednog primjerka kojeg nitko nije vidio izbliza... i stalno je pod ceradom... i rimac ga već godinama navaža amo-tamo po svijetu pokušavajući ga nekome uvaliti...

DU
Deleted user
12:53 21.06.2014.

Prije dvije godine svi su bili prodani šeicima. ili su to neki drugi automobili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije