Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Let's talk iPhone

Hoće li Apple izbaciti iPhone 5, ili jeftiniju verziju "četvorke"?

'iphone4-front'
''
03.10.2011.
u 20:42

iPhone 4S trebala bi biti jeftinija, ali u nekim točkama i poboljšana verzija starog modela.

Unatoč najavama prema kojima bi Apple u utorak na konferenciji "Let's talk iPhone" trebao predstaviti novi iPhone 5, čini se da bi ipak mogla biti riječ samo o poboljšanoj, ali i jeftinijoj verziji "četvorke" zvanoj iPhone 4S.

Kako piše Mashable, postoje novi dokazi koji ukazuju na postojanje uređaja 9to5mac, što je kodno ime za iPhone 5. Međutim, u Appleovoj listi uređaja spominje se i 4S pod kodnim imenom N94AP.

Još krajem kolovoza pojavile su se vijesti o mogućem puštanju u prodaju iPhonea 4S, koji bi imao bolju antenu i kameru od osam megapiksela.

Hoće li Apple izbaciti novi model, ili pak novu verziju postojećeg, te hoće li u tom slučaju potencijalni kupci koji su očekivali nešto potpuno novo biti razočarani, ostaje nam za vidjeti.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar billybull
billybull
04:52 04.10.2011.

ma koga briga kaj ce ta najsovinistickija kompanija od svih napraviti? nek si zadrze svog 10-ak % trzista, i uzivaju u tome...i tak i tak ih posjeduju kinezi....

DU
Deleted user
22:32 03.10.2011.

Ma nema veze, Hrvati ionako nemaju novaca za nove modele, a ovih stotinjak tisuća valjda smo našli pretražujući kontejnere !

MU
mućanin1
10:49 04.10.2011.

iPhone kao takav nije loš, ali tehnički kaska za svim ostalima i prodaje svoju zastarjelu tehnologiju pre skupo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije