Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isporuka iPhonea

Apple upozorio kupce na problem: Moguća kašnjenja u isporuci, poznato i zašto

FILE PHOTO: A man holds an iPhone 14 as Apple Inc's new models go on sale at an Apple store in Beijing
Foto: Thomas Peter/REUTERS
1/3
07.11.2022.
u 07:08

Nedavno su se pojavila izvješća da su radnici u tvornici za sklapanje iPhonea u Kini pobjegli iz pogona nakon što je val slučajeva Covid-19 doveo do potpunog zatvaranja tvornice.

Kupci iPhonea mogu očekivati kašnjenja u isporuci tog proizvoda zbog ograničenja uzrokovanih koronavirusom u proizvodnoj tvornici u Kini, upozorila je tvrtka Apple. 

Riječ je o tvornici iPhonea Appleovog proizvodnog partnera Foxconna u Zhengzhouu u Kini, koja radi pod ograničenjima, što privremeno utječe na primarni pogon za sklapanje iPhonea 14 Pro i iPhonea 14 Pro Maxa.

Nedavno su se pojavila izvješća da su radnici u tvornici za sklapanje iPhonea u Kini pobjegli iz pogona nakon što je val slučajeva Covid-19 doveo do potpunog zatvaranja tvornice.

Tvrtka Foxconn, službeni dobavljač američkog Applea, ima mnogo radnika u svom kompleksu Zhengzhou i nije dala službeni broj zaraženih Covidom-19.

Iz Applea poručuju da blisko surađuju s dobavljačem kako bi se vratio na normalne razine proizvodnje, a da se istovremeno rade na osiguravanju zdravlja te sigurnih uvjeta za svakog radnika.

VIDEO Od 15. studenog nova pravila za vozače, kazne idu od 1000 do 15.000 kn

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije