Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odabrali smo

5 aplikacija koje mogu biti korisne cijeloj obitelji

21.09.2015.
u 12:00

Odabrali smo aplikacije koje vam mogu olakšati svakodnevne obveze

Cozi - kalendar kako bi cijela obitelj znala što raditi

Android, iOS, besplatno

Podijelite Cozi, aplikaciju-kalendar, s ukućanima kako bi uvijek i svugdje svi točno znali što im je činiti. Na jednom mjestu, osim termina obveza, možete imati zajedničku listu za kupnju, to-do listu, obiteljski dnevnik, kuharicu....

Sleepwalker's Journey - zajedno s djecom prošećite snovima

Android, iOS, 1$, 2$

Zabavite se sa svojom djecom igrajući neku lijepu igricu poput ove. Moonboya je Mjesec kihnuvši otpuhao s kreveta i sada hoda kroz snove. Potrebna mu je pomoć da se vrati u krevet pa ga povedite kroz razne prepreke i raskrčite put.

Tweekaboo - digitalna radosnica za najljepše uspomene

iOS, besplatno

Svi koji vole čuvati uspomene na male i velike događaje u živom sjećanju obožavat će ovu lijepo dizajniranu digitalnu radosnicu. Umjesto upisivanja u šarene knjižice i bilježnice, ubacite slike, bilješke ili videosnimke u Tweekaboo.

Bring - pametna šoping-lista koju mogu koristiti i klinci

Android, besplatno

Podijelite Bring, pametnu i jednostavnu šoping-listu koju će lako koristiti i klinci. Dovoljno je iz izbornika odabrati simbole proizvoda za kupnju, potom ponovo kliknete na sliku i aplikacija će obavijestiti ostale što ste kupili.

DogSync - način da raspodijelite obveze oko ljubimca

iOS, besplatno

DogSync olakšat će vam raspodjelu obveza oko kućnog ljubimca. Kada obavite neku obvezu sa psom, lupite žig u DogSync, a ostali će ukućani vidjeti što je napravljeno. Na kraju dana bacite oko na statistiku kako biste vidjeli tko najviše voli Flokija.

>> 10 aplikacija koje morate imati na svom smartphoneu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije