Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RENAULTOVA PILA

Ovaj posebni Megane trebao bi srušiti rekord na Nürburgringu

Renault Megane
Foto: Screenshot Renault/YouTube
02.05.2014.
u 08:55

Rekord drži Seat Leon Cupra 280 sa 7 minuta i 58,4 sekundi

Renault je objavio video "nabrijane" verzije Renaultsport Meganea 265 koja bi trebala postaviti novi rekord na slavnoj stazi Nürburgring za najbrži krug za serijski auto s prednjim pogonom, prenosi Autocar.

Renault je ovaj rekord držao već dvaput, posljednji put s Meganeom 265 na 8 minuta i 7,97 sekundi. Međutim, sada ga drži Seat, čiji je Leon Cupra 280 prešao krug za 7 minuta i 58,4 sekundi, s prosječnom brzinom od oko 155 km/h.

Inače, ispušni sustav za auto djelo je slovenskog specijalista Akrapoviča, a u projekt "Under 8", ili ispod osam (minuta),  uključeni su i Michelin i Ohlins. Sljedeće informacije o projektu Renault bi trebao objaviti 16. lipnja.

 

>> Novo lice i motor u Hrvatsku uveli tri člana obitelji Megane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije