Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN SUKOB

'Opaki bajker' napao vozača auta pa izvukao deblji kraj

biker
Foto: Screenshot Youtube
27.05.2014.
u 08:39

Nisu svi bikeri opaki razbijači, što dokazuje ovaj video

Bajkere mnogi percipiraju kao opasne momke kojima se ne valja zamjeriti. Da nisu svi takvi, pokazuje ova snimka sukoba vozača motocikla i auta iz Rusije.

Nije potpuno jasno što je prethodilo sukobu i tko je zapravo najviše kriv što se dogodio, no kad su motociklist i automobilist omjerili snage, prvi je izvukao daleko deblji kraj.

Kako je sukob izgledao, pogledajte u videu.

 

>> Ruski biatlon: Potukao se s pješakom pa trčao za kamionom

Ključne riječi

Komentara 7

DI
dokazano.istinito
08:56 27.05.2014.

necivilizovano

JO
jokitoki
08:59 27.05.2014.

nekulturno, oba su krivi, auto vozac otvara vrata i kroci put, a biker treba da drzi distancu, na koncu oba pokazuju nekulturno poasanje

MI
Milivoje
09:03 27.05.2014.

govore rumunski jezik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije