Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEAT LEON ST

Atraktivan kompaktni karavan Španjolci daju za 121.728 kuna

Seat Leon ST
Foto: SEAT
1/4
18.03.2014.
u 08:57

Početna verzija Seat Leona ST dolazi uz benzinski 1,2 TSI motor sa 86 konja i solidnom opremom

Jedan od najatraktivnijih kompaktnih karavana nedavno je stigao na naše tržište. Prvi karavan u obitelji modela Leon iza stražnje je osovine dobio dodatnih 27 centimetara, a dodatan je prostor tako skladno uklopljen u cjelinu da će za Leonom ST posegnuti i vozači kojima nije nužan njegov prtljažnik obujma 587 litara.

Obaranjem naslona stražnje klupe otvara se 1470 litara prtljažnog prostora. Početna cijena za benzinsku izvedbu pokretanu 1,2 TSI motorom od 86 konjskih snaga te s Reference paketom opreme iznosi 121.728 kn. Dizelska ponuda započinje s modelom 1,6 TDI Reference, koji razvija 90 KS te stoji 136.820 kn. Reference razina opreme podrazumijeva ABS, ASR, ESC, automatski postkolizijski sustav kočenja, prednje i bočne zračne jastuke, zračni jastuk za vozačeva koljena, zračne zavjese, centralno daljinsko zaključavanje, klima-uređaj, djeljivu i preklopivu stražnju klupu, dvostruko dno prtljažnika, el. podizanje prednjih stakala, radio MP3 s komandama na kolu upravljača i zaslonom osjetljivim na dodir, USB ulaz, el. prilagodljive i grijane retrovizore.

Uz početne motore snage 86 odnosno 90 konja, boje benzinaca brane 1,2 TSI sa 105 KS, 1,4 TSI od 122 i 140 KS, potom 1,8 TSI sa 180 konja. Dizelaši u ponudi još su 1,6-litreni TDI sa 110 KS te 2,0 TDI u dvije razine snage, od 150 i 184 konja.

Motori serijski dolaze upareni s ručnim mjenjačima s pet ili šest stupnjeva prijenosa, a u ponudi je i 7-brzinski DSG automatski prijenos.

>> Ovo je najsnažniji i najbrži serijski auto u povijesti Seata

>> Seat Leon Cupra novi je kralj 'ringa'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije